Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajuuuutooooor HUMAX 5400Z

    Salut baieti,

    Un bun amic din Germania are un astfel de aparat cu sw Loader version V2.08
    Vedea TPS, Multivision, Sexview, Premiere, etc.
    Aseara m-a sunat sa-mi spuna ca nu stie pe ce draq a apasat la
    telecomanda si a disparut totul nu tu imagine, sonor, nimic.
    Omul nu se pricepe deloc.
    Persoana care i-i preparase receiverul e undeva in SUA deci de negasit.
    Omul are o mare rugaminte la cei cunoscatori care vor sa-l ajute.
    E dispus sa trimita receiverul in tara pentru o noua programare.
    Poate cineva sa-l ajute ?
    Evident contra cost.

    Costi

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca la lasat (netzteil)Unitatea de curent.Daca e in Germania ptr Humaxuri e un forum destul de bun www.spinnes-board.de.Unitatea de curent o gaseste la Ebay preturi intre 15-30 €

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar fi bine de stiut mai multe detalii , ca daca a apasat pe vre-un buton la telecomanda si nu-i mai apare nimic , asta nu inseamna ca tre sa fie dus netzteil.
    daca se mai aprinde vre-un led pe display , daca apar ceva linii , sau pilpiie pe display , deci ce apare pe display la Humax , daca mai apare ceva.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate trebuie pus din nou programele (setingul), ca asa am patit si eu nu demut, au aparut 3 pucte orice am facut. Scrie localitatea unde locuieste si poate este si acolo ajutor.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by micimacko View Post
    Poate trebuie pus din nou programele (setingul), ca asa am patit si eu nu demut, au aparut 3 pucte orice am facut. Scrie localitatea unde locuieste si poate este si acolo ajutor.
    Salut,

    Acum am vorbit din nou cu el.
    Cand il porneste apare version Loader V2.08 pefundal albastru
    dupa care fundalul se face negru fara nimic altceva.
    Cand apasa tasta menu apare menu pe ecran, dar nu stie unde se afla in menu.
    E cam ciudat asa pe povestite.
    L-am rugat sa faca niste poze succesive si sa mi le trimita.

    Multumesc pentru ajutor.
    Voi reveni.
    Costi

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am patit asa cu al meu, s-a ars o memorie. m-a costat 2 milioane lei vechi schimbarea ei la tehnic b.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa-ti spuna prietenul tau ce ii apare pe display-ul receiverului, nu pe TV.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scrie man cam pe unde sta omul in germania, ca poate il putem ajuta acolo.
    Eu locuiesc linga München.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Scrie man cam pe unde sta omul in germania, ca poate il putem ajuta acolo.
    Eu locuiesc linga München.
    Locuieste in Gueglingen la vreo 20 Km de Heilbronn.
    L-am rugat sa-mi trimita in dimineata asta niste poze cu ce-i arata display-ul de la receiver si ce arata pe TV
    Astept sa le primesc si sa le postez.

    Gruss,
    Costi

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Costi, eu locuiesc in heidelberg suna-ma tu sau prietenul tau pe mobil 01742166143 ,dupa masa de la ora 15.
    HD-HN aproximativ 40 km,sa vedem despre ce este vorba.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Costi, eu locuiesc in heidelberg suna-ma tu sau prietenul tau pe mobil 01742166143 ,dupa masa de la ora 15.
    HD-HN aproximativ 40 km,sa vedem despre ce este vorba.
    Salut prietene,

    Acum m-a sunat amicul si mi-a spus ca a rezolvat-o.
    Astepta pauza ca sa-mi trimita mail-ul cu rezolvarea problemei.
    Multumesc tuturor pentru ospitalitatea cu care ati tratat problema.
    Aveti toata recunostinta mea.

    Gigi -sat prietene s-ar putea sa ajung in decembrie pe la Gueglingen.
    Daca vin te voi suna si mi-ar face placere sa te invit la o bere.
    Am retinut telefonul tau.

    Multam inca odata
    Costi

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Costi,cu placere,telefonul meu il ai asa ca esti bine venit.
    O zi buna.
    PS. cel m-ai bine ma suni dupa ora 18.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Prietenul Willi raspunde

    Salut,

    Eram dator cu rezolvarea problemei.
    Iata ce-a fost:

    "
    Hallo Costi,
    problema a fost urmätoarea:
    in menu am deplasat comanda signalului video de pe iesirea AV, dar nu mai stiu cum, prin care comandä. Si färä sä vreau.
    cum sa manifestat greseala:
    - am putut sä dau reciverul in functiune, pentru 2 sec. apärea pe ecran "loader V2.08", dupä ce se innegrea ecranul.
    - pe display la reciver apärea programul dorit, care se putea scimba, dar pe ecranul TV nimic. Tonul programului respectiv se auzea foarte incet, färä imagine.
    - prin telecomandä am putut sä intru in menu, pe display apärea "menu". Am putut sä scimb functiunea meniului, dar nu am väzut unde, in care pas din menu, mä aflu.

    Am remediat greseala numai prin incercare, scimbarea funciunilor, din menu. Functiunile (unele) se vedeau pe displayul reciverului, si asa am receptionat cam unde sint in menu. Dupä citeve incercäri am reusit sä scimb iesirea signalului video pe AV.

    Iti (vä) multumesc pentru ajutorul vostru, sinteti o "trupä bunä".

    Multe salutäri, Willi "

    Inca odata va multumesc si eu.

    Costi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top