Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default Gompo,ti-am gasit antena pentru Astra 2 D

    Daca dai 15 000 euro,e a ta.Offset 3,7 metri.Ce zici?
    Vezi ca trebuie sa vii cu macara cu brat lung sa ajungi pe acoperisul de la noul sediu de la Prima Tv din Pipera.



    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un adevarat monstru E indicata pt cei care stau la bloc
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cum bate vantul in Bucuresti acum o ia cu bloc cu tot

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    neseriosule ! vrei sa-i vinzi antena pe 15000 fara actuator si lnb ? rusine !

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    neseriosule ! vrei sa-i vinzi antena pe 15000 fara actuator si lnb ? rusine !
    pai la cati bani costa antena....lnb si actuatorul este un optional

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau la cat e de mare nu mai e nevoie de acuator. Poti baga 20 de lnb-uri.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...oare o duce montura HH ?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    ...oare o duce montura HH ?
    O duce de la 42E la 30W, pe bucatele ("transata") ... intr-un an daca tot e de offtopic.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    offtopic

    Nicule cat costa moo un Vertex de 11m , ai idee

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutam voios!
    Si io ca musca-n lapte....Fapt e ca intr-o singura zi, cu oala mea aia mare de 3m montata cu ajutorul unor maestrii adevarati, (multumesc forever!) am reusit sa zgandar un pic Astra 2D, pachetul cu ITV mai exact, dar asta cu batranul meu Echostar 3000, ceea ce a presupus, evident, ca doar ma guduram pe langa signal level si quality (mici, dar existente). Nu stiu cat de mult merge chiar si cu 3,7, in conditiile in care sculele moderne n-au tuner de Echostar (sau poate nu am intalnit io, ca nu ma dau mare cunoscator).
    Oricum eu dau acatist sa treca transponderele de pe 2D pe un satelit mai normal (adica sa vaza si oalele noastre ceva).
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    ...de fapt sunt vulpea cu strugurii: taaaare mi-as dori si eu asa un offset!Daca ma pricopsesc...
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Scorpio
    Nu stiu cat de mult merge chiar si cu 3,7, in conditiile in care sculele moderne n-au tuner de Echostar (sau poate nu am intalnit io, ca nu ma dau mare cunoscator).
    Intimplator am avut de a face si eu cu Echostar3xxx si,intr-adevar,nu te poti astepta ca tunerul sa "vada" transponderi cu semnale mici.Si tot intimplator,eu am un receptor cu tuner sensibil{nu-i secret pentru membrii rdi-isti},care stie sa scaneze semnale la limita,si anume:Strong 4500!Producatorul a scontat cind l-a lansat pe piata ca va avea succes comercial dat fiindca are un tuner sensibil,un meniu flexibil,si acces la canalele codate prin CI!Din pacate pretul putin mare a descurajat pe cumparatori,acestia cautind un receptor ieftin si cu posibilitatea de a fi patch-uit.
    Acum nu stiu daca sa te invidiez sau sa te compatimesc pentru ceea ce doresti:sa prinzi semnal cu "oala mea aia mare de 3m" de pe un satelit{Astra 2D} cu mare deficit de semnal pentru zona noastra:ai farfurie mare dar nu intra semnal pe receptorul pe care-l ai,ceea ce anuleaza avantajul antenei.Daca esti in partea mai de vest a tarii,cu "oala" ta n-ar fi probleme de receptie chiar pe satelitul ce-l vizezi!Poate ca o reglare la singe si cu un lnb de calitate{verificat},ai putea sa obti ceea ce iti doresti.
    Pozele cu antena pe care satenicu a pus-o pe forum ne alimenteaza "visele",cele cu ochii deschisi,si nu pentru pret,ci pentru ceea ce pare ca intruchipeaza tot ce are o antena profesionista:marime,suport material de fixare,parametrii technici vizati de producator,etc.Fiind montata in sud-estul tarii,la Bucuresti,unde e o problema sa receptionezi unii sateliti,imi pun intrebarea daca cei care au montat-o,au facut teste nu pentru semnalul de pe Intelsat 902 la 62E,pentru Prima Tv,ci pentru acei sateliti cu probleme de receptie,printre care,fireste,si Astra 2D de la 28E?!Ei ar putea sa ne spuna daca "oala"respectiva stie sa receptioneze ceea ce "oalele noastre" obisnuite nu pot?

    satelescu

  13. #13
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    offtopic

    Nicule cat costa moo un Vertex de 11m , ai idee
    nu stiu dar


    Vertex 6.1M, Ku-Band 2-port feed 11.7 - 12.2 and 14 - 14.5, 1992, Disassembled, 3 axis motorized, 7133 Jog Controller, Ladder & Platform, king post serial no: 93-0192 Price: ?15,275

    http://www.ai-sat.eu/vertex-port-non...sed-p-120.html
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde ? = Euro

    Daca bine inteleg ce scrie acolo , antena e folosita ("uzata") .

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Daca dai 15 000 euro,e a ta.Offset 3,7 metri.Ce zici?
    Vezi ca trebuie sa vii cu macara cu brat lung sa ajungi pe acoperisul de la noul sediu de la Prima Tv din Pipera.
    Merci pt sugestie Nicule, dar in zilele astea nu prea mai am timp nici de Astra 2A si 2B, darmite de 2D.
    Ai avut curiozitatea sa o pui un pic pe 28.2E ca sa vezi daca (si cum) intra Astra 2D?

    Toate bune!

    gompo

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top