Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere ? Blocare ProgDvb.

    Please help !

    Am doua probleme: la Premiere, Prog DVB deschide pt o secunda apoi se blocheaza !
    In alta ordine cu chei corespunzatoare nu vad pe Echolite 790 (cu soft original) pachetul Premiere).


    Va multumesc.

    Victor

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Victor64 View Post
    Please help !
    In alta ordine cu chei corespunzatoare nu vad pe Echolite 790 (cu soft original) pachetul Premiere).


    Va multumesc.

    Victor
    pai daca softul este original cum sa vezi premiere pe echolite , foloseste un soft patchuit si o sa mearga .

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere ?

    Revin cu o intrebare.

    Nu inteleg de ce se blocheaza ProgDVB pe o placa SS2 la deschiderea pachetului Premiere ?

    Multumesc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste un singur plugin, S2Emu sau vPlug.
    Daca folosesti vPlug incearca sa introduci cheile manual si sa opresti functia autoupdate, vezi si asa se blocheaza?
    Pentru asta, in v_emm.ini seteaza:

    [0501]
    emm_pid_hex=1001
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=0

    [0503]
    emm_pid_hex=1001
    AutoTerminateOnKeyFind=1
    AutoStartOnChannelChange=0

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Daca folosesc un singur pluggin, si blochez auto-update o sa mai vad pachetul francez de pe HotBird ?

    Multumesc !

    Victor

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce ti-am scris mai sus se refera doar la vPlug si la dezactivarea functiei autoupdate doar strict pentru Premiere. Nu afecteaza TPS-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top