Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: DM7000 defect ?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy DM7000 defect ?

    Va Salut! am un dm7000 si nu stiu ce se intampla,am pus mai multe IMG si oficiala cu toate face aceiasi problema ajunge pana la TV SYSTEM WIZARD unde trebui setatat pal si gata aici ramane nu pot sai fac nimic,ce credeti ca este de facut?Va Multumesc anticipat.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Prima impresie si cred ca dreamul tau e oki nu are nimic problema e doar cu senzorul de pe panoul frontal care primeste comenzi de la telecomanda, practic telecomanda nu mai functioneaza ,de era instalat puteai folosi web browserul pt al comanda asa ..... try to fix it

    watch tv for free

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default dm7000

    nu este senzorul ,sa va spun si de ce,l-am lasat asa toata noaptea si de dimineata am setat inclusiv limba si gata pana aici si acum iara pauza a ramas in boot system.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    Va Salut! am un dm7000 si nu stiu ce se intampla,am pus mai multe IMG si oficiala cu toate face aceiasi problema ajunge pana la TV SYSTEM WIZARD unde trebui setatat pal si gata aici ramane nu pot sai fac nimic,ce credeti ca este de facut?Va Multumesc anticipat.
    Apuci sa modifici pe PAL? Sau ramane blocat acolo, inainte de modificare? Nu cred ca o sa mearga, probabil intai seteaza placa video si apoi LAN-ul, dar totusi ai incercat sa intri FTP sau Telnet in el?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Apuci sa modifici pe PAL? Sau ramane blocat acolo, inainte de modificare? Nu cred ca o sa mearga, probabil intai seteaza placa video si apoi LAN-ul, dar totusi ai incercat sa intri FTP sau Telnet in el?
    ramane blocat acolo,nu am incercat prin telnet sau lan pentru ca nui pot seta IP

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu ultimul IP pe care il foloseai, routerul vede acelasi MAC si ar trebui sa-i aloce acelasi IP. Dar nu cred ca placa LAN este initializata inaintea placii video ... oricum alta idee nu am, sorry.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Smile Dm7000

    Am reusit am tot pus img pana la urma vad ca sa deblocat,ceva este in neregula dar sper sa nu mai faca aceasta problema,eu va multumesc pentru raspuns.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Dm7000

    iara sa blocat dupa un restart gata mort ramane cu imaginea de la gemini si asa sta.ce credeti ca are?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default !!

    incerca sa bagi img.erase cu dreamup.exe,pune cu ultima versiune de dreamup,dupa care incarci img care vrei.
    350 kg de scule!

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gogi are dreptate, trebuie dat un flash erase (de fapt e bine de dat comanda de 2-3 ori la rand) inainte de a instala noua imagine.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm7000

    ok asa am sa fac,si revin cu amanunte,scuze ca am raspuns tarziu dar am fost plecat,Va Multumesc.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu lasi img oficiala in flash si cumperi un rahat de usb stick sau un cf
    e mult mai simplu si fara bataie de cap...
    350 kg de scule!

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    iara sa blocat dupa un restart gata mort ramane cu imaginea de la gemini si asa sta.ce credeti ca are?
    Am avut aceeasi problema si eu .Rezolvarea a fost simpla oarecum .Prin cablul serial .flash-uieste dreamul cu ultima versiune 1.10 sau cea dinainte 1.09 (de pe siteul oficial) sau dintr-o sursa de incredere apoi instaleaza imaginea pe un suport extern (HDD USB sau CF). Cand faci instalarea pe altceva decat in flashul dreamului poti sa te joci cum vrei. As sugera sa-ti incarci mai multe imagini in multiboot daca tot te plictisesti repede de ele.Odata ce dreamul porneste din flash serviciile ftp si telnet for fi pornite, asadar vei putea sa-ti setezi boaxa si prin ethernet .

    PS : asa cum am mai vazut mai sus ..e posibil si chiar indicat sa-l flash-uiesti de 2.. 3 ori cu aceeasi versiune oficiala . Ai grija sa nu instalezi imagini particularizate pt alte DB-uri..(se mai intampla)
    Bafta!
    You cant catch more flies with honey than you can do with shit !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up salut !

    Da am instalat pe un stik usb si nu mai am probleme merge super,Va multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top