Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: dream 500 dcc

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default dream 500 dcc

    saltare fratilor.am pus mina pe un dream500 si incerc a-mi baga unghiile in el.am pus dcc ver 2.95 si atunci cind am incercat sa configurez la inceput mi-a aparut telnet ok dara imediat apare telnet disconnected si telnet login incorect.precizez ca am incercat atit droit croisee cit si router.eu am un modem thomson speed touch 536v6 si un cablu ethernet care mi se pare ok dealtfel liniile din schema sunt verzi.daca cineva s-a lovit de asta problema si ma poate ajuta nu-l refuz deloc.hai sa traim.doamne ajuta.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ce date si pus la login?
    De aia nu functioneaza

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu unde sa pun aste date.sa traiesti.daca este vorba de root si dreambox asta e ok.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la name pui root, iar la passw pui dreambox daca nu ai schimbat-o, daca ai schimbat-o pui parola pe care ai pus-o.

    nick1968

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema lui @palincadebihor cred ca este de la modeul acela. Din cate am inteles acel modem are 2 iesiri: la una e legat compul si la una dreamul. In DCC el a configurat reteaua la Connection Type in modul ROUTER , la calculator apare ip-ul automat, in dream are ip-ul 192.168.1.67 iar la router i-a dat SEARCH IP si i-a gasit ip-ul 192.168.1.1. E destul de ciudat acel modem ca desi el apare cu ip-ul 192.168.1.1, la comp ii da ip-ul 192.168.1.65 iar la dream ...67 . Pe urma a incercat si DIRECT CROSSOVER dar acelasi rezultat:
    Telnet Connected
    FTP Connected
    Model DM500 detected.
    Bootmanager: not found.
    Telnet disconnected


  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am cautat date despre acel modem si am vazut ca are o iesire USB si una ethernet:
    http://www.thomson.net/NR/rdonlyres/...heet_536v6.pdf
    4Hardware specifications
    • Interfaces:
    - LAN:
    • 10/100Base-T (RJ45)
    • MDI/MDI-x autosensing
    • 1 Ethernet port and 1 USB port


  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Recomand router nu modem pentru dream

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    saltare fratilor.am pus mina pe un dream500 si incerc a-mi baga unghiile in el.am pus dcc ver 2.95 si atunci cind am incercat sa configurez la inceput mi-a aparut telnet ok dara imediat apare telnet disconnected si telnet login incorect.precizez ca am incercat atit droit croisee cit si router.eu am un modem thomson speed touch 536v6 si un cablu ethernet care mi se pare ok dealtfel liniile din schema sunt verzi.daca cineva s-a lovit de asta problema si ma poate ajuta nu-l refuz deloc.hai sa traim.doamne ajuta.
    Schimba modemul cu un router si o sa-ti functioneze. Despre modemul speed touch poti sa-ti spun ca un prieten a incercat si sa mearga online cu dreamul fara succes. A configurat DHCP on ca se configureze dreamul automat. A schimbat si pe off, rezulatat negativ.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Schimba modemul cu un router si o sa-ti functioneze. Despre modemul speed touch poti sa-ti spun ca un prieten a incercat si sa mearga online cu dreamul fara succes. A configurat DHCP on ca se configureze dreamul automat. A schimbat si pe off, rezulatat negativ.
    din inima va multumesc la toti pt ajutor.voi cumpara un router bun si va voi tine la curent.multam tare nealcos si o zi dulce ca mierea de albine.doamne ajuta.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zua buna.no iara scriu ca nu stiu ce router a-mi cumpara.daca poate amu cine sa ma sfatuiasca tare mult l-oi multami.hai sa traim.doamne ajuta.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara-ti FritzBox 7140 e super tare de aici https://shop.euteliavoip.com/index.p...emart&Itemid=1

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saltare fratilor.am cumparat un philips sna6600/18 un model pe care belgacom tv il distribuie abonatilor.folosesc o iesire ethernet si tot nu merge.intru in dcc si dupa ce mesajul este conexiune retea ok apas pe conectare totul e ok dara dupa 5 sec apare telenet deconectat-login incorect.precizez ca in dcc am login:root,password:dreambox.daca amu cine poate a ma ajuta cu tot respectul chapeau-bas.poate dream-ul nu este bine preparat.am gemini si mcamd 1.25.sanatate

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    saltare fratilor.am cumparat un philips sna6600/18 un model pe care belgacom tv il distribuie abonatilor.folosesc o iesire ethernet si tot nu merge.intru in dcc si dupa ce mesajul este conexiune retea ok apas pe conectare totul e ok dara dupa 5 sec apare telenet deconectat-login incorect.precizez ca in dcc am login:root,password:dreambox.daca amu cine poate a ma ajuta cu tot respectul chapeau-bas.poate dream-ul nu este bine preparat.am gemini si mcamd 1.25.sanatate
    Reinstaleaza DCC, aici ai varianta de pe IHAD : http://rapidshare.com/files/67390889/dcc295.zip.html , daca ai schimbat login-ul si nu il mai stiii reinstaleaza imaginea, poti folosi varianta root.cramfs in tmp, se instaleaza super rapid si iti pastreaza toate emu si setarile precedente.

    P.S. Incearca sa te conectezi la dream prin ftp din windows, demarrer, executer, ftp, ok, open 192.168.x.x (adresa dream), vezi daca merge cu root si dreambox.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    Reinstaleaza DCC, aici ai varianta de pe IHAD : http://rapidshare.com/files/67390889/dcc295.zip.html , daca ai schimbat login-ul si nu il mai stiii reinstaleaza imaginea, poti folosi varianta root.cramfs in tmp, se instaleaza super rapid si iti pastreaza toate emu si setarile precedente.

    P.S. Incearca sa te conectezi la dream prin ftp din windows, demarrer, executer, ftp, ok, open 192.168.x.x (adresa dream), vezi daca merge cu root si dreambox.
    multam la toti ,ca intodeauna pe ast forum ajutor gasesti.ce-i mai placut este limbajul-nu stiu daca ati dat cu ochiul pe forumuri gen:gazeta sp.,prosport,online...este chiar la fel ca si pe stadioane sau in loja lui dinamo+meme.numai bine la toti si doamne ajuta.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saltare iar ma bag doar pt a multumi si in general celor care si-au aratat disponibilitatea pt a-mi da un sfat sau mai multe prin intermediul pm-ului vasilis,gigelsat,satwien,orladosro etc.doresc a sublinia(cu riscul de-a plictisi)fair-play-ul si altruismul celor care trec pe acest forum.doamne ajuta si sanatate la toti.

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    saltare iar ma bag doar pt a multumi si in general celor care si-au aratat disponibilitatea pt a-mi da un sfat sau mai multe prin intermediul pm-ului vasilis,gigelsat,satwien,orladosro etc.doresc a sublinia(cu riscul de-a plictisi)fair-play-ul si altruismul celor care trec pe acest forum.doamne ajuta si sanatate la toti.
    Da sant de treaba si pe mine m-au ajutat mult si ei dar si altii,au lasat treburile lor si s-au ocupat si de noi.Trebuie si noi la randul nostru sa ducem steagul mai departe si pentru altii si sa- i mai eliberam pe ei de poverile usoare pe care sa le ducem noi,iar ei sa duca altele mai complicate.Multumesc pe aceasta cale la toti ce ce uita de ei si ajuta si pe altii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top