Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    indonesia
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default VOOM-HD in MEASAT 3 @91.5E


    VOOM-HD has starting in measat 3 freq 3752 v sr 14263 fta! so buruan yah!
    @BP
    From INDONESIAN with LOVE!

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by planko View Post
    VOOM-HD has starting in measat 3 freq 3752 v sr 14263 fta! so buruan yah!
    @BP

    Thanks alot brother.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    no
    Posts
    472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    what pid video and audio use it
    dom

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    indonesia
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pcr pid 66
    vpid 66
    apid 69
    From INDONESIAN with LOVE!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by planko View Post
    Pcr pid 66
    vpid 66
    apid 69
    Can i receive this one with DM500s or do i need HD receiver?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    indonesia
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bro tmsani dm-500s cann't doit for u..for hdtv plz use hd receiver (dm-8000hd) or dvb card.
    From INDONESIAN with LOVE!

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by planko View Post
    Bro tmsani dm-500s cann't doit for u..for hdtv plz use hd receiver (dm-8000hd) or dvb card.

    Dear planko , can we get HD tv with Twinhan Pc-dvb card?
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    can i watch HDTV channel on my Skystar 2 PCI DVB card ?

    how ?

    please help

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tmsani View Post
    Can i receive this one with DM500s or do i need HD receiver?
    dm500 can receive hd,but u cannot view via the outputs to tv,,,but u can view it over vlc player on ur pc
    cheers,,,dave

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by davidss1 View Post
    dm500 can receive hd,but u cannot view via the outputs to tv,,,but u can view it over vlc player on ur pc

    Dear Davidss, where can I dload VLC player and how to do in Dm.Plz. explain us .



    Thanks.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Dear Davidss, where can I dload VLC player and how to do in Dm.Plz. explain us .



    Thanks.
    hi bro,,,u can d/l it from www.videolan.org
    when installing,select full installation to ensure u get all drivers and codecs.
    then u can simply stream to vlc using ur web browser interface vlc button.
    cheers,,,dave

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by davidss1 View Post
    hi bro,,,u can d/l it from www.videolan.org
    when installing,select full installation to ensure u get all drivers and codecs.
    then u can simply stream to vlc using ur web browser interface vlc button.
    Sorry for my ignorance. That VLC player is used to watch 4:2:2 and/or also HDTV? As our tv don't support 4:2:2 we send it to the computer and we watch them. HDTV can be seen on our tv itself I think.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lnb15k View Post
    Sorry for my ignorance. That VLC player is used to watch 4:2:2 and/or also HDTV? As our tv don't support 4:2:2 we send it to the computer and we watch them. HDTV can be seen on our tv itself I think.
    hi bro,,yes u r correct,,,sorry,i should have answered more clearly in my original statement.
    cheers,,,dave

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Australia
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by tmsani View Post
    Can i receive this one with DM500s or do i need HD receiver?
    You can use a DM500s or a PC Card but here are a lot of stuffing around to get it working.
    I will be waiting for new HD receiver next year,when Topfield and Yess will release their HD MPeg4 receiver on the market sometime in 2008.
    There are HD/Mpeg 4 receiver on Ebay from the U.S.,but I don't know if it will be compatible with VOOM-HD or Luxe Tv HD on As2..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top