Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default tps france down?

    TPS still AU on Pred 3.61 ?
    This morning will not AU and if it does only for a minute or two. Anybody with the same problems.
    am gasit pe un forum englez asta
    adica gata cu autoupdate la pachetul tps/multivision Franta

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps

    Da nici pe Diablo nu mai merge TPS-ul

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps

    Acum am testat pe SS1 si merge incä TPS

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Smile Tps ?

    Va urez o Duminica placuta,

    Surpriza, pe Echolite 790, TPS functioneaza cu soft-ul vechi.

    Ce se intampla ?

    Victor

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da e ciudat,si pe dreambox cu chei de vreun an, aproape ,merge perfect(decode internal),nu-mi venea sa cred

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine la fel merge foarte bine cu predator 3.61,depinde de unde ai luat fisierul..

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si pe Globo fara probleme.

  8. #8
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si pe Echosmart790!
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge bine merci de azi dimineata pe strong 4401 evocu patch

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    dans les Alpes
    Posts
    624
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu cheile vechi de via 1
    -IRIS-une legende vivante...

  11. #11
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Probabil ca este reprezentatia de adio , daca nu ma insel in toamna acestui an trebuiau sa paraseasca HB - urmand ca actualul TPS sau ma rog ce a mai ramas dupa cumpararea de catre C+ France sa ramana numai pe Astra la 19E . Majoritatea programelor sunt deja pe Astra - iar acum sunt probabil semnele de adio pe care le fac fostilor abonati care mai au inca antenele pe HB . Sau poate ma insel , dar asa ziceam si cand a schimbat Premiere pe primavara sistemul - si toti ziceau ca sunt nou venit si sa-mi vad de treaba .

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default pe echo au fost probleme ieri

    ieri pana seara au fost ceva probleme cu Au dar acume ok nu mai sunt probleme face AU,merge pe echo cu un soft 2.74 de prin primavara 10 aprilie dar daca puneam ceva de prin august se bloca ca si cu ultimul soft 2.97
    acum merge fara probleme inca face AU
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by batranul View Post
    merge cu cheile vechi de via 1
    Inca merge si la aceasta ora.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge brici si pe Pixx plus!
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge in viacces2.3. Probabil au probleme cu TPSCript-ul datorita trecerii la ora de iarna.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top