Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb how to watch b4u mo$$es on 68.5e with dreambox


    hey guys is how to watch b4u m--ies on 68.5e by using dm500?
    previously i was using starsat decoder. but now i'm using dm500 for a$t--, mucho,telk--, and sky-n3t.
    plz help us how to watch it with dm500.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Enter this code in your /var/keys/SoftCam.Key file's NAGRAVISION section.
    ; B4U Movies (68.5E)
    N EF01 00 427DF30E9542C0C4 ; 08-02-2006

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thank u my friend so i will require a cross cable to upload that in my dm. thank u.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    thank u my friend so i will require a cross cable to upload that in my dm. thank u.
    No you can upload via LAN. Just use DCC to do it.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u mean i can just upload it directly through router. i mean i use one adsl wireless router which 4 o/p port one connecting to my dm500. u mean i can just use dcc. by the way what do u mean by dcc?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dimu1234 View Post
    No you can upload via LAN. Just use DCC to do it.
    what do u mean by dcc?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yes You can upload it through our router. Use the program DCC for this.

    DCC means Dreambox Control Centre.
    You can get it from http://www.rdi-dreambox.com/upload/f...nter_v2.95.zip

  8. #8
    alanpaladka
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    The following link may help you a little :
    http://rdi-board.com/showthread.php?t=54814

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default not working

    codes are not working for me any thing i am not doing well.copied code u said into file softcam.key in var/keys /nagra roms.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No mate not to var/keys /nagra roms. You have to put the softcam.key file to var/keys/

    in softcam.key file there's a section
    ;
    ;******************** NAGRAVISION ***********************

    Put the above code there & upload to var/keys/ & do a restart. It should work now.
    Last edited by dimu1234; 28th October 2007 at 12:43.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by dimu1234 View Post
    No mate not to var/keys /nagra roms. You have to put the softcam.key file to var/keys/

    in softcam.key file there's a section
    ;
    ;******************** NAGRAVISION ***********************

    Put the above code there & upload to var/keys/ & do a restart. It should work now.
    i had tried it on other one dreambox it's working but it just cannot work on my dreambox dm500s
    i had created softcam.key with softcam key generator like below:

    ; SoftCam.Key - KeyFile ( Generated by SoftCamEditor5.5 - 28-10-2007 )
    ; X CryptSystem ( I=******, S=Seca, N=Nagra, V=Viaccess, X=Conax )
    ; YY Provider ID ( 1 Bytes - ****** )
    ; YYYY Provider ID ( 2 Bytes - Seca, Nagra )
    ; YYYYYY Provider ID ( 3 Bytes - Viaccess )
    ; YYYYYY Provider ID ( 3 Bytes - Conax )
    ; ZZ Key ID ( 00 to 11 - ******)
    ; ZZ Key ID ( 0C 0D 0E - Seca )
    ; ZZ Key ID ( 00 01 80 - Nagra )
    ; ZZ Key ID ( 08 to 0F - Viaccess )
    ; ZZ Key ID ( 01 - TPSCrypt2 )
    ; ZZ Key ID ( E1 N1 N2 - Nagra MECM keys )
    ; ZZ Key ID ( 20 21 ... - Conax )
    ; AAAAAAAAAAAAAAAA Key ( 8 Bytes - ******, Seca, Nagra, Viaccess1 )
    ; AAAAAAAAAAAAAAAAAA... Key ( 16 Bytes - Viaccess2, TPSCrypt2 )
    ; AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Key ( 64 Bytes - Nagra MECM keys )
    ; AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... exp + mod Key ( 128 Bytes - Conax )
    ;=======================(keys count - 1)==============================================
    ;================================================= ======================================
    ;==================== N a g r a v i s i o n ============================================
    ;N EE01 00 427df30e9542c0c4; B4U Movies; 28-10-2007
    ;================================================= ======================================
    is it right?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top