Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Talking C0NAX overclocking! 6.30MHz?

    A incercat cineva sa faca overclock la 6.30MHz pentru un card C0nax? Am troznit deja doua carduri jucandu-ma cu asta, nu vreau sa mai risc si cu al treilea. Primele doua erau carduri F0cu$, modelul vechi (albe pe ambele fetze) care s-au ars la 6.30MHz, primul dupa cca o saptamana, al doilea la prima pornire a Gboxului cu noua frecventa. Acum ma joc cu modelul nou, alb cu rosu!
    Sau chiar daca nu ati incercat, macar dati-mi linkuri in care se vorbeste despre subiectul asta (engleza, franceza, italiana, spaniola sau germana). Am gasit o groaza de articole pe tema asta, dar numai in turceste!
    Iar daca vrea careva sa incerce, ii spun ce trebuie sa faca, prima conditie ar fi sa stie adresa unei reprezentante F0cu$ pe aproape (just in case!) ...
    Merci anticipat!

    EDIT
    Unele carduri folosite de albanezi (tot C0nax) merg la frecventa asta, sau chiar daca se blocheaza, macar nu se ard. De aici a pornit ideea ...

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Hai mooo, nu raspunde nimeni? Chiar nu se mai ocupa nimeni si de lucruri serioase ?

  3. #3
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    tot eu sunt cu cardul de focus bulit.l-am bulit si eu tot cu overclock.la 6.3mhz;
    inca nu am reusit sa il schimb. o sa-l trimit in tara peste vreo 2 zile.
    spune-mi ce sa fac sa nu-l mai bulesc.
    oricum dupa cum spuneam pe dream mai citeste atr si baudrate.pe celelalte decodoare ...pauza
    astept un mesaj cu instructiuni

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca era bulit nu vad cum ar mai fi citit ATR-ul si seria ...

    Revin maine seara cu detaliile de overclocking, in seara asta sunt mort de oboseala, ma duc la culcare.

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu overclocking instructions pentru [email protected] pe gb0x:

    In /var/keys/gbox_conf trebuie umblat la linia F: dupa cum urmeaza:

    F: { 57 } 01 --> 7.80MHz - netestat, probabil cardul se arde!
    F: { 57 } 02 --> 6.30MHz - unele carduri merg (albanezii), altele se ard (f0cu$, prima generatie, albe pe ambele fetze). Cardurile noi de la F0cu$ nu le-am testat, nu stiu cum reactioneaza!
    F: { 57 } 03 --> 5.25MHz - functioneaza bine
    F: { 57 } 04 --> 4.50MHz - functioneaza bine
    F: { 57 } 05 --> 3.94MHz - functioneaza instabil, erori repetate la init
    F: { 57 } 06 --> 3.50MHz - nu functioneaza
    F: { 57 } 07 --> 3.15MHz - nu functioneaza

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default Overclocking

    Salut!

    Nu stiu daca postez unde trebuie... nu prea are legatura cu subiectul thread-ului... dar am dat Search si nu am gasit un alt thread mai potrivit

    Am vrut sa intreb ce inseamna overclockingul la un smartcard? Si la ce ajuta procedura asta de a face overclocking?


    Multumesc,

    BAV

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Overclocking inseamna cresterea frecventei de functionare a cardului, peste valoarea la care functioneaza in mod normal. O frecventa mai mare inseamna o viteza de reactie mai mare a cardului sau cu alte cuvinte un raspuns mai rapid la cererea de decodare. Este ca si cum ai pune un procesor cu o frecventa mai mare in calculatorul tau, viteza sistemului va creste.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clasic clockul pt smartcard este 3,579 MHz ( nagra2 3,68MHz , etc ).
    Ca sa obtii un raspuns ( mai multe accesari la sharing ) mai rapid al cardului , cresti frecventa clock si scoti chipul din zona de functionare normala => puterea consumata creste si daca chipul nu se blocheaza logic => decedeaza .Ai deja un card trosnit
    Principial driverele hw pt smartcard stiu sa-l protejeze dar se intilnesc deobicei in conserve

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de unde poti stii la ce frecventa functioneaza un card? Deci... frecventa oficiala, sau cum sa zic... normala, default (deci asta eventual ca sa stii pana la ce frecventa sa urci ca sa nu il troznesti). Sau fiecare card corespunzator unui sistem de codare are o frecventa a lui standard? Sau unde poti gasi informatia asta?

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la tampiti d'astia ca mine si ca altii care urca frecventa pana acolo unde un card se trozneste

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top