Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Supermax users ! plz help me


    HELP me plz
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: @Asifde! I need your help plz

    Quote Originally Posted by masood
    HELP me plz
    I have repled there sir.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I sent the copy of your post ,,but my friend told me that Super-CI 6000 Plus is not working with Positioner,,,upgraded s/w is 701c ye 2500 DPCI.
    You have seen it working with positioner Asifde?
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    I sent the copy of your post ,,but my friend told me that Super-CI 6000 Plus is not working with Positioner,,,upgraded s/w is 701c ye 2500 DPCI.
    You have seen it working with positioner Asifde?
    No sir I have not checked it practically. I have checked that all options are available for positioner with this software. If he is not able to use positioner then may be he has some problem in his own receiver or in rest of his system.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by asifde
    Quote Originally Posted by masood
    I sent the copy of your post ,,but my friend told me that Super-CI 6000 Plus is not working with Positioner,,,upgraded s/w is 701c ye 2500 DPCI.
    You have seen it working with positioner Asifde?
    No sir I have not checked it practically. I have checked that all options are available for positioner with this software. If he is not able to use positioner then may be he has some problem in his own receiver or in rest of his system.
    I had been using that STB for a long time without giving me any problem but I never got chance to check it working with positioner,,may be there is another friend like Babajee have any idea?
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default


    i've tried 0v ,12v swtich on supermax works gr8 positioner shud also work as asif mentioned the whole procedure.he shud get checked his stb from some technician..if still positioner dosent work.
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. To all rdi users
    By Fanta in forum RDI - English
    Replies: 78
    Last Post: 25th March 2006, 12:12
  2. HElp Me plz Rdi users
    By aon_raza in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 2nd September 2005, 07:31
  3. AU FIX FOR EMETABOX USERS
    By irdeto2engineer in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 25th August 2005, 21:12
  4. Replies: 0
    Last Post: 18th July 2005, 05:31
  5. my supermax is still unworkable (supermax problem 8888)
    By kasanofa in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th May 2005, 17:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top