Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox cu ciudatenii

    De cateva zile gbox-ul nu mai merge cum trebuie.Adica,dupa ce pornesc dreambox-ul nu -mi decodeaza nimic...trebuie sa dau vreo 2-3 restarturi ...apoi intr-un final decodeaza...dar daca mut pe alt canal...sa zicem dupa vreo 10 minute...nu-mi mai decodeaza.Daca ma uit in gboxcenter imi arata ca sunt conectat...vad peerii ok,dar nu mai decodeaza nimic.Am reinstalat totul,am pus noua gemini 4.1 si gbox 2.1b de pe rdi-dreambox (rdi fun pack)dar nicio modificare.Tot asa ciudat se comporta.Netul merge ok...efectiv nu stiu ce sa -i mai fac.Cine are vreun gbox.cfg si script care merge il rog sa mi-l dea.Mersi anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un mail si iti trimit
    poti da adresa sau aici un mail: [email protected]

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-am trimis mail.Oricum nu pot sa-mi dau seama ce are.A mers foarte bine pana acum.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Ti-am trimis mail.Oricum nu pot sa-mi dau seama ce are.A mers foarte bine pana acum.
    Verifica prima data iP-uri, porturi, router etc, daca sunt ok,
    revina la o imagine anterioara facuta cu flashwizard de care stii ca era OK. Salveaza-ti ce ai prin var si ulterior pune-ti o imagine noua in care bagi ceea ce ai scos din var-ul care era ok.
    Gigel


  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai tocmai asa si fac .Intotdeauna cand instalez o imagine noua,salvez tot ce trebuie pe disc.Dar aici e buba.Am pus fisierele salvate pe noua imagine si nu merge cum trebuie.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Porneste gboxul manual (din telnet) si vezi daca ai erori la pornire.
    2. Verifica ultimele linii puse in cwshare. Daca provin de la turci sau Nordul Africii, s-ar putea sa ai surprize! Blocheaza-le si vezi daca gboxul merge mai bine.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Acelasi lucru se intimpla si la mine, de vreo doua zile nu mai merge nimic - am verificat conf-urile, router-ul resetat etc, imagini noi incercate - nici o sansa (dm7000 si dm500).
    Are cineva vreo idee? ca mai am putin si pun cablu...

    Ciao
    baboon

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by baboon View Post
    Salut,

    Acelasi lucru se intimpla si la mine, de vreo doua zile nu mai merge nimic - am verificat conf-urile, router-ul resetat etc, imagini noi incercate - nici o sansa (dm7000 si dm500).
    Are cineva vreo idee? ca mai am putin si pun cablu...

    Ciao
    baboon
    si eu am avut ceva probleme de genul asta dar acum totul a revenit la normal,cred ca-i de la net

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SAtWien are dreptate ! am avut 2 useri de la turci ce m-au racolat de pe cardshare.biz .. si dupa ce am bagat liniilor lor .. a luat-o razna gboxu am stat 2 zile cu trace-ul pe ei si am vazut ca faceau traffic foarte mare ! si fff multe requesturi ceea ce m-a indemnat sa cred ca au servere cu plata si dau liniile mai departe la sharuit pe bani! asa ca i-am banat din router si totul e ok atunci!

    Poate sunt eu paranoic .. dar acu e ok poate simplu traffic era o coincidenta cu problema mea ! cert e ca acum e ok !

    Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    merci la doi baieti de pe aici (porturi din router configurate gresit), dupa o ora si 250 ml de "palinca" de Brasov, s-a rezolvat si la mine

    ciao
    baboon

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    SAtWien are dreptate ! am avut 2 useri de la turci ce m-au racolat de pe cardshare.biz .. si dupa ce am bagat liniilor lor .. a luat-o razna gboxu am stat 2 zile cu trace-ul pe ei si am vazut ca faceau traffic foarte mare ! si fff multe requesturi ceea ce m-a indemnat sa cred ca au servere cu plata si dau liniile mai departe la sharuit pe bani! asa ca i-am banat din router si totul e ok atunci!

    Poate sunt eu paranoic .. dar acu e ok poate simplu traffic era o coincidenta cu problema mea ! cert e ca acum e ok !

    Regards
    Sunt niste nemernici! In primul rand eu le verific IP-ul, iar daca sunt din zonele de care spuneam, nici nu ma obosesc sa-i mai pun in cwshare, le spun "bye-bye" de la inceput. Toti au carduri fake, iar ca sa fie tacamul complet, iti mai si fura linia in CCcam. Jigodii!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    In legatura cu peer-urile care au carduri fake sau care fura liniile in CCcam (nu stiu ce inseamna asta cu CCcam... banuiesc ca e ceva de rau, din cate s-a exprimat SatWien) si eu la un moment dat am avut o problema asemanatoare: am bagat o linie D in cwshare si de atunci cam o data la 10-15 minute se bloca Gbox. Nu am stiut la acea vreme de ce se intampla chestia asta cu blocatul... banuiesc ca tot asta era problema. Fiind offline cateva zile la rand (a trebuit sa plec si nu am fost acasa sa tot restartez si asa), cand am revenit peerul respectiv era offline (banuiesc ca m-a sters) si l-am sters si eu... si de atunci iarasi a mers OK.

    Problema pe care mi-o pun eu acum este: daca chiar adaugi un astfel de peer (cu card fake sau care face ce stiu eu ce se mai poate face... in sens negativ, normal) cum poti scapa de el? Simpla stergere a liniei D a lui e de ajuns?

    Intreb asta pentru ca am vazut ca recomandat ar fi sa iti stearga si el linia ta D. Daca el nu ti-o sterge ce se poate intampla? Pot continua blocajele (chiar daca tu ai sters linia lui? Imi pun problema pentru ca daca il rogi sa te stearga poate dinadins te pune acolo si eu stiu ce iti mai poate face.)

    Blocarea in firewall a IP-ului este eficienta? Am incercat sa pun in firewall un ban pe un IP odata, dar adresa respectiva IP se tot schimba si ar fi trebuit tot timpul sa adaug cate o adresa la lista de banned IPs. Si cand se umplu cele 10 pozitii nu prea mai as fi avut ce face.

    Schimbarea adresei aleia unice... nu stiu cum se numeste... adresa aia care se pune in linia M (adresa pe care o faci la dyndns sau no-ip) ar trebui schimbata? Numai ca daca ar fi sa o schimbi la fiecare peer negativ, ai pierde din peerurile bune, ma gandesc.

    Si inca ceva. Exista vreo metoda prin care sa testezi un card, inainte sa il pui in cwshare? Sau eu stiu... ce ar fi recomandat de facut inainte de a baga un peer in cwshare?



    Multumesc,

    BAV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top