Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Strong 6155

  1. #1
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Strong 6155

    Buna
    Am si eu o problema cu STR6155.Am instalat toate pach-urile necesare dar nu pot sa intru in meniul ascuns (pt editare key).
    Va rog sa-mi dati o solutie. Va multumesc

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Smile sal

    Urmeaza pasii: menu_instalare_setare sistem_info despre sistem_vol+ si acu tastezi 4225 si ai intrat in tabelul cu key!

  3. #3
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am incercat de multe ori si nu am reusit sa deschid.
    ce poate sa fie?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai gresit urtul si binuri cu coduri ! trebuie sa fie acelasi urt 1.0 sau 2.0 cu acelasi bin
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Smile

    Muchas gracias.
    Merge!

  6. #6
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Cu acest aparat mai merge D+, am incercat si nu am reusit sa decodez.

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default e de la patch 2p7 ,daca pui 2p6 merge

    Quote Originally Posted by alin_cip View Post
    Buna
    Am si eu o problema cu STR6155.Am instalat toate pach-urile necesare dar nu pot sa intru in meniul ascuns (pt editare key).
    Va rog sa-mi dati o solutie. Va multumesc
    pai poate ai pus un patch cu alte coduri secrete
    merge daca pui: "SRT61xx_2p6_24062006.urt

    pe alt forum am gasit postat asta:"Am pust pe upload SRT61xx_2p6_24062006.urt cu care merge 6155.M-am dat cu capul de pereti pana l-am gasit pe net.Am incercat cu 6355_2p6_19062006 si nu mai boot-a,iar cu Weaksoft_FTA_2p7_03022007.urt nu mai puteam intra in meniul de chei.In rest merge cu orice patch nou si chei la zi de pe frocusat.Bafta."

    "dar problema e ca 6355_CI_2p7_09112006.urt merge bine (probleme poate sa fie, asta depinde de scula).srt6xxxpatch_(ver1)26.8.07.bin lam pus cu Weaksoft 1.6.0 si key-ul A de pe frocus recent tot Weaksoft 1.6.0.Si merge super.Daca pui patch-ul cu 1.6.0 si key-ul(depinde de litera din fata la key) se mai intimpla sa nu til accepte si esti nevoit sa il bagi cu 1.8.0.Iar acuma aici alta problema este ca nu iti deschide tabela cand vrei sa faci 4225 din telecomanda.Asta este parerea mea ceea ce mi se intimpla nu stiu la alti cum este.Eu am avut un SAT+ S3.1 CI si lam modificat cu actualul Strong 6xxx."

    "Sa verifici ce versiune de urt ai,la mine a trebuit sa schimb si fis urt,pentru a merge pe "1W".Inainte am avut ''6355_CI_2p7_09112006.urt(cu acesta varianta nu a functionat).Trebuie sa ai acesta instalat ''6355_2p6_19062006.urt, dupa care instalezi patch-ul''srt6xxxpatch_(ver1)26.8.07.bin, si fis cu tabela de key.

    patch'ul il instalezi cu Weaksoft 1.8.0
    tabela de keys,Weaksoft 1.6.0"
    sper sa te ajute ,eu nu am receptorul asta dar asta am gasit pe net ,despre problema ta
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alin_cip View Post
    Cu acest aparat mai merge D+, am incercat si nu am reusit sa decodez.
    keyle se schimba foarte des si poate de asta nu ai reusit ,cauta key pe crosat sau altundeva unde apar key foarte actuale
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  9. #9
    alin_cip
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Thumbs up

    Meci mult. O sa incerc cum mi-ai explicat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top