Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Metabox Iii

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Metabox Iii


    Hi,

    I have a metabox III receiver, is it possible to upgrade the software. i also have the cable. can anyone tell me where can i get the software which connects the pc and receiver, and where can i get the software for metabox iii.

    thanks

    Mahesh
    DISH TV

    90 cm dish

    KAON isc 260 mco, BEETEL SD 97

  2. #2
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    have a look on here, plenty of help and advice, http://forum.taiwansatellite.tv/
    regards from OZ bassett

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default thanks bassett

    hi bassett

    thanks for the link, i will check it


    mahesh
    DISH TV

    90 cm dish

    KAON isc 260 mco, BEETEL SD 97

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mahesharun View Post
    Hi,

    I have a metabox III receiver, is it possible to upgrade the software. i also have the cable. can anyone tell me where can i get the software which connects the pc and receiver, and where can i get the software for metabox iii.

    thanks

    Mahesh

    More support for Metabox on www.pinoycourt.com


    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  5. #5
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mahesharun View Post
    hi bassett

    thanks for the link, i will check it


    mahesh
    Make sure you dont have a clone. The origianls software dreamsoft only for originals but metadream should work in clones. Back up your receiver software first.
    If Evolution works, why so many idiots?


  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    metadream kills the cloned boxes, dreamsoft 1448 does not.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top