Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    /var/bin/
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    New:
    * disable the TV - output while taking a recording, streaming a movie and manually (usefull for boxes with very low lan-speed)
    * added some Gemini plugins to the Quick-Button
    * update system time via transponder or internet ( Protocol RFC868 - version is still in BETA!)
    * eMail-Checker (Overview of your POP3 or IMAP accounts, deleting mails possible but not reading - version is still in BETA!)
    * support for the bigger remotecontrol on 500 and 500+ (normaly shipped with 70XX/600pvr - activate on BP->Extras/Settings)

    Fix + update:
    * see CVS
    * EPG-Fix from DMM (ZDF Transponder)
    * EPG-search for cable boxes
    * fix 2gb error on etorrent
    * Show the total size of the film when it is splited in several TS - files.

    The Gemini Project v4.10 for 7020 7000 500plus 600 500


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pus-o de vreo 2 zile si ieri m-a lasat "in noapte" adica la un moment dat cand schimbam canalele a ramas ecranul negru, nu mai misca nimic, ledul de telecomanda palpaia la comenzi, dar nu se vedea nimic. a trebuit sa il scot din priza.
    acu' poate a fost o intamplare, mai stau cateva zile sa vad daca mai face figuri, daca nu ma intorc la 3.x

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io zik sa o repui din nou:P)
    pe dm 7020 merge brici , de ieri nimik , chiar de curios am intrat pe ZDF-uri , nici o treaba merg LUX! nu ca m-as uita dar noah, ca tot se ajita lumea , e rezolvata si aceasta problema acum.pt cei care ii intere si vreau sa mai faca curat prin el , io mi-am scos RSS readerul ( din motive personale si spatiu) etorrentul si emailul , si cam tate addonurile de rahat , am castigat memorie si o tara de spatiu si asha nu era mare branza acolo , cam 20 % :P) restartat de 3 ori in 2 ore numa de curios azi-noapte si culmea nici o treaba:P)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..cam putine impresii..nu se inghesuie lumea la testat...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    eu am pus-o de vreo 2 zile si ieri m-a lasat "in noapte" adica la un moment dat cand schimbam canalele a ramas ecranul negru, nu mai misca nimic, ledul de telecomanda palpaia la comenzi, dar nu se vedea nimic. a trebuit sa il scot din priza.
    acu' poate a fost o intamplare, mai stau cateva zile sa vad daca mai face figuri, daca nu ma intorc la 3.x
    Si la mine face figuri cu blocatul.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa 16 ore de functionare continua, plimbat antena de cateva ori de la 62 E la 30 W, nicio problema cu gbox+mgcamd. Cred ca e OK. Testat pe dream 500.
    Gigel


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A verificat cineva email checker ?
    Eu nu reusesc sa citesc mesajele...
    Vad ca le primesc, dar nu stiu cum pot citi mesajul...

    P.S. La naiba, acum am vazut ce scrie mai sus: versiune beta, nu se pot citi mesajele.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De o ora ma muncesc si eu pe ea sa pun una alta.
    Pare OK, muta antena OK, GBox OK (desi cand l-am pornit prima data s-a blocat si si-a dat drumul dupa cca 1 minut).

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartita View Post
    De o ora ma muncesc si eu pe ea sa pun una alta.
    Pare OK, muta antena OK, GBox OK (desi cand l-am pornit prima data s-a blocat si si-a dat drumul dupa cca 1 minut).
    Am o rugaminte, spune-mi si mie daca muta corect antena de pe 4W pe 1W. Merge bine? Ar fi prima imagine de la 3.40 incoace care ar fi rezolvat bugul asta.
    Eu am DM7020 cu Stab HH120 si am avut tot timpul problema asta. Singura imagine care nu mi-a creat in ultimul timp problema asta a fost Pli.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu stau cel mai mult exact pe 1W si 4W nu am sesizat niciodata vreo problema de pozitionare a antenei pe acesti sateliti. Folosesc dream 500 cu H-H, antena de 1,2 m, pana ieri gemini 3.60, de ieri 4.10. Precizez ca e posibil sa nu fi sesizat acest bug motivat de faptul ca memorarea satelitilor s-a facut cu gemini 3.40, instalarile ulterioare facandu-se cu metoda lenesilor care pastreaza toate setarile anterioare:

    1. Se ia imaginea de pe http://www.rdi-dreambox.com/
    2. Se redenumeste fisierul in "root.cramfs" - fara ghilimele
    3. Se baga in /tmp
    4. cu telecomanda: setup>expert setup> soft update>manual> OK
    Gigel


  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca problema tine de setarea valorii curentului de actionare a motorului, setare prea mica la imaginile GP3.60 ... GP4.00 (pt DM70x0). Am tot zis sa incerc setarea manuala a acestui curent, dar niciodata nu am gasit timp pentru asta. Probabil imaginea pentru DM500 este compilata pentru un curent mai mare, sau poate sursa piticului reactioneaza mai bine la acesta comanda.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am avut probleme cu trecerea de la 4 W la 1 W, probabil ti se intampla din cauza curentului, la setarile motorului eventual, eu as incerca sa modific putin valoarea implicita pentru curent.
    Eu folosesc si HH si pozitioner+actuator pe dream, si e OK. Ba chiar am instalat aseara Gemini 4.10, setand SmartSetting Copy in FlashWizard, imaginea curenta la instalare fiind NabDarkstar si setarile pentru motor sunt OK.
    Totusi o chestie nu mi-e clara la imaginea asta: pe Premiere Direkt nu functioneaza tasta verde pt selectarea subcanalelor, nici cea rosie pt EPG, nici tasta Info. Stie cineva setarea salvatoare pt a le activa sau e bug ?

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Am o rugaminte, spune-mi si mie daca muta corect antena de pe 4W pe 1W. Merge bine? Ar fi prima imagine de la 3.40 incoace care ar fi rezolvat bugul asta.
    Eu am DM7020 cu Stab HH120 si am avut tot timpul problema asta. Singura imagine care nu mi-a creat in ultimul timp problema asta a fost Pli.

    satwien ... nu am avut niciodata probleme cu 1W sau 4W si de 6-8 ori pe zi ma mut de pe boom pe digi si nu sunt probleme! am dm 500 + gbox2.1b + h-h si antena de 0.9

    regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ieri s-a blocat din nou, cred ca renunt la ea.
    dm500

  15. #15
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge fara probleme

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top