Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,809
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs up Piata telecomunicatilor din Romania a ajuns la 5 miliarde de euro

  Piata telecomunicatiilor din Romania va ajunge la cinci miliarde de euro pana la sfarsitul lui 2007, a spus, marti, pentru NewsIn, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu.

  "Statisticile oficiale le vom avea doar in luna ianuarie a anului viitor, insa estimarile noastre sunt ca se vor atinge cinci miliarde de euro, in conditiile in care in 2006 s-a situat la 4,2 miliarde de euro", a spus Georgescu.

  Georgescu estimeaza ca pana la sfarsitul anului numarul de utilizatori de telefonie mobila din Romania va depasi 100%, in conditiile in care, la jumatatea lui 2006 era de 90%.

  "Asta nu inseamna ca fiecare roman va avea cate un telefon mobil, pentru ca multi au cate doua sau chiar trei telefoane", a explicat presedintele ANRCTI.

  La mijlocul lui 2007, erau 3,8 milioane de clienti titulari de contracte pentru unul sau mai multe abonamente la serviciile de telefonie mobila. Ei foloseau 6,54 milioane de SIM-uri (33,5% din numarul total de cartele SIM active).

  In privinta telefoniei fixe, existau 72 de furnizori activi de servicii de acces si/sau apeluri la nivelul pietei cu amanuntul, la mijlocul acestui an. Clientii alternativi detin o cota de piata de 25%, numarul liniilor instalate de acestia fiind de aproximativ 1,03 milioane.

  Numarul total de linii telefonice conectate (inclusiv ale furnizorului fost monopolist), era de circa 4,1 milioane (in scadere cu 7% fata de aceeasi data a anului trecut), indicand o rata de penetrare a telefoniei fixe de 19 linii la suta de locuitori.

  http://www.ziare.com/Piata_telecomun...ro-159016.html
  ... strong like Baloo The Bear !
  www.xmissy.nl
  www.dump.com
  www.redtube.com
  Latitude: 44.455°
  Longitude: 26.048°
  Latitude: -42.869°
  Longitude: 147.328°
  Latitude: -46.404°
  Longitude: 168.356°

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

  pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2006
  Posts
  462
  Posts Thanks / Likes

  Exclamation

  Deja Orange a depasit 9 milioane de clienti, probabil la fel se va intampla si cu Vodafone pana la sfarsitul anului, iar pana la sfarsitul lui 2008 cred ca vor depasi cifra de 10 milioane de clienti fiecare.
  Cifra de 5 miliarde de euro nu ma incalzeste cu nimic pe mina in calitate de client, care platesc anumite servicii. Problema e in buzunarul caror persoane ajung acei bani si ca ei sa fie directionati pentru imbunatatirea calitatii serviciilor.
  People tell they're sorry when the evil is already done

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top