Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor de la cablisti

    Oameni buni, cei care aveti in grila Kanal D, spuneti-mi, voua nu vi se blocheaza sonorul la acest canal, macar o data pe saptamana? Receptorul e Kaon, primit de la Kanal D.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Johndesim View Post
    Oameni buni, cei care aveti in grila Kanal D, spuneti-mi, voua nu vi se blocheaza sonorul la acest canal, macar o data pe saptamana? Receptorul e Kaon, primit de la Kanal D.
    Asa este.Si nu este de la semnal ca am antena de 1,8 m.Asta este receptorul trebuie sa-i dai restart si sa fii cu ochiul pe el.Oricum receptorul a fost moca si ce pretentii sa mai ai.
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avand in vedere ca este FTA, cred ca am sa incerc cu un alt receptor. Interesant este insa ca la fel face si Kiss TV si Prima, programe de pe acelasi satelit si receptionate cu acelasi tip de receptor: KAON (570)! Sa aiba probleme Kaon-ul cu SR-urile mici?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum e si mai bine: nu mai merge de loc! Stie cineva de ce?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Johndesim View Post
    Acum e si mai bine: nu mai merge de loc! Stie cineva de ce?
    Aseara a ramas iar fara sunet iar peste noapte s-a blocat complet.Dimineata nu a mers pana nu l-am scos din priza.Acum merge.Foloseste ''reteta'' asta.Am sa schimb si eu Kaonu' sa vad daca tot asa face.
    Last edit:sa ne mute un admin la CATV
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Degeaba, cu asta am inceput. Mi-au spus ca astazi va fi codat din cauza unui meci (Fiorentina cu nu stiu cine) si ca imi vor trimite un alt receptor. La tine (sau la altii) merge?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In acest moment merge.Eu am primit de la ei Kaon 220.Mi sa spus ca se va coda programul si ca receptorul pe care l-au trimis are posibilitatea de decodare.Ce am observat este ca are patch si probabil ca de asta merge.
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, dar ce norma de codare are? Poti citi cheia?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca l-am rezolvat (cred). Intr-adevar, cred ca are ceva patch, sau soft personalizat dar nu pot citi in modul clasic cheile. Avea optiunea channel lock activata.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pm cu ''precizari''
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    hai-hui
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch pe K220

    Quote Originally Posted by Johndesim View Post
    Hai ca l-am rezolvat (cred). Intr-adevar, cred ca are ceva patch, sau soft personalizat dar nu pot citi in modul clasic cheile. Avea optiunea channel lock activata.
    E cu soft modificat, se poate intra in meniul secret dar nu mai stiu combinatia (sunt sigur ca este pe forum undeva) iar codarea este b*ss.
    Daca n-are rost, ce rost mai are ?



  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    galben-albastru-verde-menu
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dudusaltan View Post
    Ai pm cu ''precizari''
    Merci mult pentru ajutor. E o.k. Totusi sunt curios daca si modelul 220 are blocajul acela pe sunet. Al meu e KSF 200.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top