Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Ajutor 1160!!!

  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor 1160!!!

    mi s-a stricat astazi conserva 1160 si acum am ramas cu gura cascata. Caseria este departe de mine si nu cred ca il poate schimba pentru ca nu este in custodie ci este al meu personal.

    Acum ma gandesc sa citesc datele din cartela ca daca nu ai mei ma strang de gat daca ii las fara telenovela....

    Ce receptor as putea folosi? esclus dreambox

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    mi s-a stricat astazi conserva 1160 si acum am ramas cu gura cascata. Caseria este departe de mine si nu cred ca il poate schimba pentru ca nu este in custodie ci este al meu personal.

    Acum ma gandesc sa citesc datele din cartela ca daca nu ai mei ma strang de gat daca ii las fara telenovela....

    Ce receptor as putea folosi? esclus dreambox
    datele le citesti din receptor nu din card.orice receptor cu cititor allcam(nu cu patch allcam) care stie nagra tip clarketech sau dragoncam matrix, zetacam.

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci cred ca o sa folosesc IDDIGITAL + Matrix reborn sau revolution si vedem ce combin.
    pai nu sunt deajuns bk si rsa din cartela? si la cam nu trebuie sa pun aceste date? ca sa mearga cartela?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul Klarketech poate doar citi datele cardului banuiesc.
    Sau ma insel?

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    atunci cred ca o sa folosesc IDDIGITAL + Matrix reborn sau revolution si vedem ce combin.
    pai nu sunt deajuns bk si rsa din cartela? si la cam nu trebuie sa pun aceste date? ca sa mearga cartela?
    pai si cum ai scos tu astea din card?
    da pe pm ca deja se impute situatzia aicia..........

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia View Post
    Receptorul Klarketech poate doar citi datele cardului banuiesc.
    Sau ma insel?
    clarketech e un receptor cu cititor de card multicam(seca irideto viacces nagra nds e.t.c.) pe care se poate pune si patch pt a emula sistemele actuale.

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pm

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    palestina
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    datele le citesti din receptor nu din card.orice receptor cu cititor allcam(nu cu patch allcam) care stie nagra tip clarketech sau dragoncam matrix, zetacam.
    man expica si pentru pufani cum se citesc datele si din ce receptor, ca al omului e defect .

  9. #9
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasa receptorul ca ala e dus am citit din cartela si acum sa vezi ce certuri o sa am cu ai mei ca nu le mai merge nimic

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    palestina
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cartela sau de pe cartela ? am vb si eu cu el acum, am dat seria cardui si a conservei si mia dat rsa si bk . acum ma duc acasa sa vad cum functioneaza in dm . eu o sa raman la dm e mai sigur ca alte dracii , cel putin asta are suport bun.
    Last edited by frankino; 23rd October 2007 at 12:21.

  11. #11
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frankino View Post
    man expica si pentru pufani cum se citesc datele si din ce receptor, ca al omului e defect .
    receptorul poate fi bulit si chiar incendiat .procesorul sa fie intreg.de acolo se extrag aceste date.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frankino View Post
    din cartela sau de pe cartela ? am vb si eu cu el acum, am dat seria cardui si a conservei si mia dat rsa si bk . acum ma duc acasa sa vad cum functioneaza in dm . eu o sa raman la dm e mai sigur ca alte dracii , cel putin asta are suport bun.
    Cine ti-a dat rsa si bk dupa seria cardului si a receptorului? Cel putin asta inteleg din ce incerci sa spui.

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avem pile la digi

    acum serios vobind nu este asta problema ci urmatoarea.
    Se da o bucata de conserva 1160 sparta
    se adauga un card platit la zii
    ce ma fac acum cu cardul daca conserva e sparta?
    alta conserva nu mai vreau (poate aia dubla ar fii super)

    vreau un receptor capabil sa citeasca cartela si sa deschida canalele exclus dreambox pentru ca deja este ocupat cu sky it si nu am chef de alte mate prin casa pentru un phoenix

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    palestina
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am probat . cu newcs+mgcamd functioneaza perfect
    Last edited by frankino; 24th October 2007 at 03:52.

  15. #15
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci? sa inteleg ca toti folositi conserva?

    nu vrea nimeni sa-mi spuna ce receptor sa cumpar?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top