Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default Clarke Tech HD-5000 Combo

    Ce stiţi de ăsta, că eu l-as incerca....

    Clarke Tech HD-5000 Combo


  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clarke-Tech 5000 HD: 10.000 canali memorizzabili, basato sul processore MPEG4 STI 7100 con risoluzioni video 720 x 576, 720 x 480, 1920 x 1080i, 1280 x 720P, dotato di un tuner ad alta definizione e standard incorporato. Uscita Hdmi con protocollo DHCP per seguire tutti i programmi trasmessi in alta definizione da tutte le emittenti.
    Eccezionale funzione di registrazione tramite la porta USB: infatti č possibile registrare e riprodurre tramite una chiavetta di memoria o un hard disk esterno il segnale video e, per la prima volta sul mercato, registrare anche video in alta definizione con risultati incredibili.

    Caratteristiche Tecniche

    1 lettore smart card compatibile con tutte le card in commercio e sistemi Viaccess, ******, Seca, Conax, Firecrypt etc.
    2 Slot per moduli Cam C.I. Common Interface
    Sintonizzatore: digitale satellite e digitale satellite HD
    Ricezione segnali ad Alta Definizione
    Presa USB 2.0 per trasferimento software, lettura file MP3, JPG , registrazione su hd.
    On-screen display con 256 colori.
    Dysplay alfanumerico VFD
    Controllo DiSEqC Versione 1.0, 1.1, 1.2 e compatibile USALS.
    16 gruppi di canali favoriti rinominabili.
    Cambio canale rapidissimo.
    Ordina canali in ordine alfabetico, Transponder e Cryptati.
    OSD multilingua: inglese, italiano, turco, arabo, Parsi, tedesco, francese, russo, spagnolo, portoghese.
    Ampio EPG e programmazione attraverso l'EPG.
    Televideo via OSD/ VBI.
    Sottotitoli multilingua.
    Supporto audio multilingua.
    Funzione di memoria per l'ultimo canale selezionato.
    10000 canali programmabili.
    Avanzato menu di liste canali selezionabile.
    Ricerca di satelliti multipla.
    6 giochi con suono stereofonico (Pac-man, Tetris, Frogger, Sokoman, Serpente, Blocchi).
    Software e database canali aggiornabile via RS-232C: PC to STB/ STB to STB Parental blocco/ blocco installazione / blocco ricevitore / Blocco canali.
    Digital audio output [S/PDIF].
    Multi picture display PiP da 3 a 9 canali.
    Funzione zoom.
    Funzione di regolazione colori.
    Uscita Video Component
    Uscita Video HDMI con HDCP
    Protocolli di decodifica: MPEG-2 MPEG-4 H.264/AVC
    Peso 3 kg
    Misure LxHxP 335x58x247 (mm)

    Pentru mai multe info iti dau un nr. tel.
    Tel. 0571 931575
    http://www.dueemme.com/listino/lst_a...i.jsp?codcat=2

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Proba tehnica facuta de: http://www.digital-sat.it/recensione.php?id=64

    Pentru convertirea inregistrarilor facute pe HDD, foloseste: TSRemux.

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Leo, de citit am citit peste tot şi eu.... Speram să aflu cum se comportă LIVE...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu mi-am luat de curand un technomate -tm6900 hd combo-usb pvr ready,care e exact acelasi rec,asta decodeaza tot ce misca(e si cel mai cunoscut pe-aici)softul e bazat pe seria 1000,probabil cele mai bune rec-uri,inregistrarea merge brici(inclusiv hd),daca si clarke ar avea acelasi soft,merita sa dai o privire mai de-aproape...
    Toate cele bune,Adi.
    adi.H

  6. #6
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau să spun că mi-am luat acest receptor, care este FORMIDABIL...

    1. Foarte RAPID (şi cu motor)
    2. Calitate SUPERBĂ (se vede mai bine decât cu cel original Sky - Pace HD)
    3. Se vede TOT, chiar TOT (se poate instala softcam + key)
    4. Este UNICA sculă dintre toate receptoarele (HD e NON) care înregistrează POST CAM, adică după ce semnalul este decodificat... Să vezi releasuri acum...

    Recomandat 1000%...

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa inregistrezi ceva?, care este rezultatul?

  8. #8
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parfum, acum ma pregatesc de ceva releasuri...

  9. #9
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Pana la urma Clarke Tech HD-5000 Combo este acelasi cu Technomate 6900 Combo HD ?!...

    Alex.

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Technomate 6900 Combo HD

    http://www.satellitesuperstore.com/technomatehd.htm

    Clarke Tech HD-5000 Combo

    http://www.tvsatitaly.net/info.asp?infopage=23&lg=it

    Din punct de vedere hardware, nu. Nu folosesc aceiasi placa mama. Este posibil sa foloseasca acelasi procesor (STI 7100 de 266 MHz, folosit si in cazul HumaxHD)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunt surori!

    Am defacut TM6900C HD iar placa de baza seamana izbitor cu cea de CT5000.
    Sursa pare identica, diferenta este la pozitionarea cititorului de card si CI.
    Am incercat sa pun soft de ct5000 pe tm6900 dar nu m-a lasat firmware-ul.

    Partea interesanta e ca pe ambele placi exista un conector serial ata neconectat (nu au lipit 4 condens. + conectorul).

    Cu siguranta au fost proiectate/produse de aceesi firma.


    Quote Originally Posted by le099 View Post
    Technomate 6900 Combo HD

    http://www.satellitesuperstore.com/technomatehd.htm

    Clarke Tech HD-5000 Combo

    http://www.tvsatitaly.net/info.asp?infopage=23&lg=it

    Din punct de vedere hardware, nu. Nu folosesc aceiasi placa mama. Este posibil sa foloseasca acelasi procesor (STI 7100 de 266 MHz, folosit si in cazul HumaxHD)
    Last edited by HarryE2007; 6th February 2008 at 10:32.

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @HarryE2007

    Ai posibilitatea sa pui fotografiile celor doua placi de baza? Sunt foarte curios. Cineva care vinde aceste ricevitoare mi-a spus ca nu sunt unul si acelasi, tocmai din acest punct de vedere, in plus, mi-a aratat si panourile retro, unde la prima vedere arata clar ca nu se vorbeste de aceiasi placa de baza. Nu am vazut interiorul. Ceea ce m-a facut curios a fost un post pus aici, post care da de inteles ca se vorbeste de aceiasi structura de baza, indiferent de asezarea celorlalte componente.

    In caz ca se vorbeste de aceiasi placa de baza (dupa spusele tale), automat se poate modifica si softul, automat vor accepta acelasi firmware, patch, emu, s.a.m.d.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @le099
    TM6900HD-combo si CT5000C nu sunt identice!
    Pentru comparatie, eu am gasit la un moment dat un forum despre CT500 in care se explica cum sa muti portul USB la spatele sculei (cu poze). Google rules.
    Pentru TM 6900, un topic similar, cu poze mai multe, este pe alsat.co.uk.
    Am sapat si am gasit pe net faptul ca ambele sunt bazate pe STI7100.
    Acest sti are un decodor h264 integrat si doua decodoare MPEG SD integrate, un multiplexor TS, 1 interf. SATA, 1 host USB, 1 port serial si alte nazdravanii. Din pacate nu are port eth. integrat.
    Asa ca mi-am luat inima-n-dinti si am "gadilat" fw-ul de CT de l-a inghitit TM-ul meu!
    Rezultatul: pozitiv! Pare ca merge tot, mai putin telecomanda, care are alte coduri.
    In consecinta, nu am putut intra in meniul de patch al CT.
    In schimb, canalele de digi le decodeaza, iar interfata de CT este mult mai dichisita. (more eye-candy).
    Canale terestre nu am reusit sa vad, ca trebuie accesate prin telecomanda.
    Asa ca am revenit la fw Darkman.
    HTH

    Last edited by HarryE2007; 9th February 2008 at 22:36.

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tm9600c




    CTechHD5000



    Problema portului USB este o problema in ambele cazuri, ele fiind asezate pe panourile anterioare. Cam aiurea. HDD-urile pot fi convertite in EXT3 sau trebuiesc lasate in FAT32 si formatate de aparat? Ce trebuie facut pentru a fi vazute de un windows?

    Sunt interesat pentru un CTech, asteptam mai multe info de la WebMan.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default .trp

    .trp-urile se pot vedea direct cu KMplayer sau se pot remuxa cu tsremux pentru a le transforma im .m2ts sau .mpg (transport stream).
    Stie numai FAT32, iar la partitii mai mari de 32Gb pot probleme, depinde de disc. Se recomanda formatarea in aparat.

    Eu am mutat portul USB in spate, merge si cu unele HUB-uri USB, dar nu opreste HDD-ul la Power-off. Sucks!



    Quote Originally Posted by le099 View Post

    Problema portului USB este o problema in ambele cazuri, ele fiind asezate pe panourile anterioare. Cam aiurea. HDD-urile pot fi convertite in EXT3 sau trebuiesc lasate in FAT32 si formatate de aparat? Ce trebuie facut pentru a fi vazute de un windows?

    Sunt interesat pentru un CTech, asteptam mai multe info de la WebMan.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top