Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocaj ALTDVB si MyTheatre

    Dupa circa 30-40 min de functionare mi de blocheaza Alt Dvb-ul. Am incercat si cu My Theatre si le fel patesc.
    Care sa fie problema ? M-ar interesa sa mearga MyTheatre(stiti voi de ce ). Ce pot sa fac?
    Singurul care nu se blocheaza este DVB Dream.


    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de unde crezi ca ghicim noi problema daca nu dai mai multe detalii.
    Iti da ceva eroare? Incearca sa schimbi canalul dupa ce se blocheaza...ce se intampla? Ce pluginuri ai instalate? Ce drivere?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Nu da eroare.Pur si simplu ingheata imaginea
    2. Trebuie sa inchid programul(MyTheatre) si sa-l repornesc
    3.V-plug 1.4.1
    4. 4.4
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce windows ai? ai incercat sa reinstalezi driverele?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    XP
    NU.De unde iau driverele? Cand mi-a fost instalata placa,a facut-o un prieten care si-a adus CD-ul cu programe si mie nu mi-a lasat o copie.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    XP decare? Dinala oficial cu SP2 sau manareala dinaia gen SP3/Black edition/Gamers edition/alte_bombe_dinastea?

    Download - SkyStar 2 TV PCI - Software 4.4.1 with PVR & Timeshift
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E de la DTH-ul pe care il urmaresti. Are scurte caderi de semnal si din cauza asta blocheaza. Se intampla de ceva vreme... Testeaza pe alt provider (D+, Premiere) si vei vedea ca nu sunt probleme.
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzu View Post
    E de la DTH-ul pe care il urmaresti. Are scurte caderi de semnal si din cauza asta blocheaza. Se intampla de ceva vreme... Testeaza pe alt provider (D+, Premiere) si vei vedea ca nu sunt probleme.
    Intradevar. Pe anumite canale chiar ale aceluiasi DTH nu se blocheaza.Se pare ca e vorba de anumite canale.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top