Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default problema local gbox

    MISTER...
    am local focus si astazi am adaugat o linie 9 siam rebootat.
    de atunci imi scoate incontinuu "card init failed"
    am revenit la setarile dinainte de reboot si degeaba.am pos cardul si in alt dream si tot nu il vd.
    are idee cineva de ce se intampla asta?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca citeste ATR-ul. Daca nu-l citeste, cardul s-a troznit, sorry ... Ce fel de card este? Da-mi mai multe detalii, eventual pe PM.

    Edit
    Ai scris ca e card Focus, acum am citit.
    Daca e modelul vechi (cel alb complet), sigur e troznit, dar se inlocuieste pe loc la orice distribuitor Focus. Nu-i nicio problema cu modelul nou (cel rosu), merge si in CCcam si rezista mai bine la overclock in Gbox.

  3. #3
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum in plugins la gbox in lower slot information in care inainte imi arata conax grossbritanien...samd, imi citeste numai atr ul si baudrate.
    cardul e de tip vechi cred. e alb pe o parte si pe alta are sigla focus sat pe fond alb.
    daca e bulit e nashpa pt ca cea mai apropiata casierie focus e la vreo 1500 km
    da un verdict si lumineaza-ma
    multumex

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca iti scrie ATR-ul e bine, inseamna ca nu e troznit cardul. Lasa in gbox o singura linie (una mai veche, care a mers tot timpul bine) si vezi daca asa vrea sa mearga. Inca un punct de verificare, vezi sa nu-ti fi expirat contul pe dyndns sau no-ip ...

  5. #5
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    contul de dyndns e valid si in afara de asta gbox-ul porneste si munceste cu toate liniile chiar si astea pe care le adaugasem cand s-a intamplat problema cu cardul. numai ca scoate un mesaj card init failed la inceput apoi arata slotul ca si cum ar fi gol (arata atr si baudrate cand intru in gbox plugin).
    sa fac reglaje din gbox cfg ? daca da unde sa umblu?

  6. #6
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin cu detalii.
    mai am un dreambox in dormitor si cand il pun acolo aceiasi problema card init failed-gbox porneste si munceste normal.vad tot (in afara de cardul meu)numai ca pe mine toto ma vad fara local .
    rog sa-mi dea cineva un verdict seara asta ca sa stiu daca tre sa trimit cardul la inlocuit

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ce scrie in /tmp/sc01.info. Daca ai toate datele acolo (ATR, serie card etc), cardul e bun.
    Acum mi-a picat fisa, probabil cardul nu si-a facut AU si este dezactivat. Pune-l in receptorul original si verifica daca merge.

  8. #8
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul original are soft de stream deja....
    incerc sa ma joc de la auto update ul din gbox si daca nu maine ma duc la un prieten care are decodorul nepatchuit
    multumesc...

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma chinui sa-i raspund la un PM cuiva de aici, dar are setata optiunea de a nu primi PM-uri ...

  10. #10
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ma chinui sa-i raspund la un PM cuiva de aici, dar are setata optiunea de a nu primi PM-uri ...
    !

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    !
    Am primit un PM cu acelasi subiect ca cel de fata, dar respectivul nu poate primi PM-uri pentru ca a bifat in Preferences sa nu primeasca astfel de mesaje. Ma intrebam cum pot sa-i raspund daca nu poate primi PM-uri ... ?

  12. #12
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu noutati.
    am testat cardul intr-un rec orig de focus.rezultatul dezastruos....
    la inceput spune initializing... si apoi no card inserted.
    @satwien; ai vreo idee . trebuie schimbat cardul?
    e nashpa ca stau fara local de 2 zile si o sa inceapa sa ma suteze afara de prin servere

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cardul si in receptorul original (daca mai are softul original) sau intrun CAM Conax?

  14. #14
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa cum scrisesem mai sus am incercat in decodorul de focus al unui amic.
    originalul meu are soft de stream deja si nu stiu daca se mai poate aduce la starea initiala(nu cred).
    cam conax nu am de unde...maine o sa sun la focus sa vad ce imi spun de acolo.

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    asa cum scrisesem mai sus am incercat in decodorul de focus al unui amic.
    originalul meu are soft de stream deja si nu stiu daca se mai poate aduce la starea initiala(nu cred).
    cam conax nu am de unde...maine o sa sun la focus sa vad ce imi spun de acolo.
    1. Daca ai incercat intrun alt receiver original Focus, ai facut-o degeaba, receiverul nu functioneaza decat cu cardul pereche;
    2. Daca receiverul respectiv este patchuit, la fel, nu o sa mearga;
    3. Incearca intrun CAM Conax care merge si a fost deja testat pe un alt card Focus;
    4. Nu da telefon pana nu ai la dispozitie fie receiverul original care ti-a fost dat de Focus (fara patch pe el!) sau un CAM Conax functional. Este singura modalitate de a-ti fi reactivata cartela. Nu cred ca va functiona reactivarea cardului cu ajutorul Dreamului sau cel putin eu nu stiu cum s-ar putea face asta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top