Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default D +,au schimbat sistemul de codare?

    Nu se mai face AU pe D+,pe un Echolite 791. Au schimbat sistemul de codare,au trecut in nagra3?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca treceau in nagra3 nu se mai vedea nimic (cel putin o vreme). Rabdare si tutun.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, emisie este tot in nagra 2, o mica modificare, cu cheile introduse manual merge perfect
    incearca: D+ 20.10
    D+

    Key 01:

    94 19 5C BD 1B C6 33 70 B9 AC 2A B2 22 57 0B 0C

    Dec:

    148 025 092 189 027 198 051 112
    185 172 042 178 034 087 011 012

  4. #4
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu softcam la zi. Merge AU, cel putin o perioada...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  5. #5
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum, inca merge cu key introduse cu TC.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca n-au schimbat sistemul de codare. AU nu mai face cu nici un SoftCam. Daca ai legatura internet, facu un U, fara A, deci manual, in maxim un minut de cand iti pica keya valida.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cate ori se schimba keyle pe zi?
    Neavand internet acasa as dori sa stiu daca plec la ora 17,30 de la servici(unde am internet) am sanse sa vad ceva cu ultima keye aparuta pe net pana la acea ora, sau se mai schimba si seara keyle ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu exista o regula in schimbarea unei key. Au facut-o si de 3-4 ori pe zi, au facut-o si o data la 3-4 zile. In ultimul timp schimba o key mai pe seara (dupa 20-21), deci ai sanse sa-ti mearga pana pe la ora aia. Si eu am aceeasi problema - lipsa legaturii la internet. Iti sugerez o solutie oarecum haioasa, la care am apelat eu: iti instruiesti unu-doi prieteni cum sa gaseasca keyle, aici pe RDI sau pe alte site-uri care ofera un astfel de "serviciu" (de preferinta sa-si fac un short-cut ca sa nu dureze mult), si cand tii mortis sa urmaresti ceva pe D+ (sau alt provider des schimbator de key) ii pui sa-ti citeasca ultima keye valida.
    Eu mi-am trezit un prieten pe la 1-2 noaptea ca sa-mi citeasca o keye de Premiere (o schimbasera pe seara) ca sa vad un PPV WWE . Ma plictiseam ingrozitor cand m-am trezit in miez de noapte.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top