Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default How to Update CAID in STB?


    Hi friends

    How can i update the CAID in my Starsat 3300CU

    regards
    satpal

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depends on the receiver, look for channel edit properties or rescan the channel.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    depends on the receiver, look for channel edit properties or rescan the channel.
    I meant these CAID as follows...

    [CryptSystems]
    017C00 = TPS Autoroll Keys
    2600 = BISS
    0100 = Seca Mediaguard
    0500 = Viaccess
    0B00 = Conax(Canaal Digital)
    4A70 = Dreamcrypt
    0604 = I r d e t o
    1700 = Betacrypt
    1800 = Nagravision 1
    1801 = Nagravision 2
    0D00 = Cryptoworks
    0D01 = Cryptoworks-Xtramusic
    0D02 = Cryptoworks-UPC
    0D03 = Cryptoworks-Digitürk
    0961 = NDS/Videoguard
    090F = NDS/Videoguard
    0919 = NDS/Videoguard
    091F = NDS/Videoguard
    090C = NDS/Videoguard
    0929 = NDS/Videoguard
    0E00 = Powervu
    22F0 = CodiCrypt
    4A60 = Neotion SHL
    4A61 = Icecrypt
    4A63 = Icecrypt

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satpal123 View Post
    I meant these CAID as follows...

    [CryptSystems]
    017C00 = TPS Autoroll Keys
    2600 = BISS
    0100 = Seca Mediaguard
    0500 = Viaccess
    0B00 = Conax(Canaal Digital)
    4A70 = Dreamcrypt
    0604 = I r d e t o
    1700 = Betacrypt
    1800 = Nagravision 1
    1801 = Nagravision 2
    0D00 = Cryptoworks
    0D01 = Cryptoworks-Xtramusic
    0D02 = Cryptoworks-UPC
    0D03 = Cryptoworks-Digitürk
    0961 = NDS/Videoguard
    090F = NDS/Videoguard
    0919 = NDS/Videoguard
    091F = NDS/Videoguard
    090C = NDS/Videoguard
    0929 = NDS/Videoguard
    0E00 = Powervu
    22F0 = CodiCrypt
    4A60 = Neotion SHL
    4A61 = Icecrypt
    4A63 = Icecrypt
    I think Metabox can chage this CAID in manual but Starsat can't.Otherwise u can edit ur rom file and can update I think.


    Regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanx for the reply yan. Do u know wid which software i can edit the ROM?

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satpal123 View Post
    thanx for the reply yan. Do u know wid which software i can edit the ROM?

    U can use any hex workshop like hex editor , hex workshop , etc.. I'm not familiar in this trips but hope it can help u anyway.


    Regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it is useless to edit if the emulation is not applied on the software. a futile attempt and a useless exercise.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    it is useless to edit if the emulation is not applied on the software. a futile attempt and a useless exercise.

    Yes Sir Boknoy.but in my experience some CAID can change in my Dynasat which same as Starsat 550D . but I don't know exactly on his receiver.As u said we can only edit the patch if attach on the software.


    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top