Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Angry probleme nabilo dark star

    nu stiu daca e un bug ..insa la mine atunci cand dau pe <G-Box Center> din meniul <NabiloCP Yellow Panel-Plugins> mi se infinge ca drak..si nu odata ..prb asta o am numai pe nabilo darkstar, pe celelalte imagini GP, Nemesis, Pli, Nabilo v08..nu am probleme desi folosesc aceleasi setari..sau, ma rog, asemanatoare..


    multam de raspunsuri

    p.s. sunt convins ca o sa fie o multime...

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce scrii nu inteleg ce se intampla, cum adica se infinge? Adica se incinge?
    Daca asta e problema, atunci uita-te daca nu cumva e din cauza fisierului swap sau a setarilor pentru motor (parca ai asa ceva), sigur ai testat cu aceleasi setari pe toate imaginile? Concret, se incinge sursa dreamului, CF-ul, HDD-ul? Nu poti sa-ti dai seama?

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Din ce scrii nu inteleg ce se intampla, cum adica se infinge? Adica se incinge?
    Daca asta e problema, atunci uita-te daca nu cumva e din cauza fisierului swap sau a setarilor pentru motor (parca ai asa ceva), sigur ai testat cu aceleasi setari pe toate imaginile? Concret, se incinge sursa dreamului, CF-ul, HDD-ul? Nu poti sa-ti dai seama?
    mda..mi se infinge in sensul ca se blocheaza.. se infinge..si daca il las nu isi mai revine , rezolv doar cu reboot total..doar asa ..si nu odata ci de mai multe ori mi se infinge...de incins nu se incinge nimic, decat capatana mea ..in special cand boot-ez pe Nabilo Dark Star...

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    mda..mi se infinge in sensul ca se blocheaza.. se infinge..si daca il las nu isi mai revine , rezolv doar cu reboot total..doar asa ..si nu odata ci de mai multe ori mi se infinge...de incins nu se incinge nimic, decat capatana mea ..in special cand boot-ez pe Nabilo Dark Star...

    Reinstaleaza un GP curat si pune totul de la zero ... apoi treci pe PLi! (Asta ca sa-l scot pe Blana din barlog ).

  5. #5
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Reinstaleaza un GP curat si pune totul de la zero ... apoi treci pe PLi! (Asta ca sa-l scot pe Blana din barlog ).
    moama.. iti dai seama ce spui ..am 8 imagini active pe dream..toate poarta aceleasi setari..facute cu multa truda..nu le dau jos nici sa-mi spui ca merge share si fara net..nici in ruptul capului..NU..dar in fine am rezolvat prb..Nabilo Dark Star a zburat din box-ul meu...


    p.s. si vrei sa spui ca la tine nu face la fel pe Nabilo DarkStar..?

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum fara gluma, nu am avut astfel de probleme nici pe GP, nici pe Nabilo, nici pe PLi. Probabil este de la satellites.xml ...

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imagini de amatori ....

  8. #8
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Acum fara gluma, nu am avut astfel de probleme nici pe GP, nici pe Nabilo, nici pe PLi. Probabil este de la satellites.xml ...
    asta am spus si eu mai sus ..nu am problema asta decat pe DarkStar..atat..pe celelalte imagini de amatori ..nu am inca prb asta...
    p.s.
    am instalat si pli ..cu firewall setat & activat dar se intampla o chestie ciudata dupa cateva ore..o mare parte din peerii mei ai vad cu rosu..dupa reboot sa spunem pe GP <desi se intapla ff rar sa dau boot pe imag asta>> toti acesti peeri sunt ok..

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si eu problemele cu darkstar. zapping-ul devine dupa un timp din ce in ce mai lent (pe gb* cel putin) ....
    a testat cineva comparativ cu nabilo 8.0 ?

    p.s. ce vrei sa zici cu imagini de amatori ? toata lumea stie ca dream multimedia este in spatele forumului ihad si implicit gemini. sau nu la asta te-ai referit ?

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai asta ziceam , Nabilo sunt niste amatori , un team profesionist e Gemini ....

    Nabilo e un fel de SsangYong cu motor de Mercedes ...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    ...un team profesionist e Gemini ....
    ...si PLI pentru cunoscatori

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    p.s.
    am instalat si pli ..cu firewall setat & activat dar se intampla o chestie ciudata dupa cateva ore..o mare parte din peerii mei ai vad cu rosu..dupa reboot sa spunem pe GP <desi se intapla ff rar sa dau boot pe imag asta>> toti acesti peeri sunt ok..
    Explicatia e foarte simpla: In fisierul firewall.users sunt trecuti peers care au voie ""sa treaca" de firewall, sub forma peer.dyndns.org. In momentul in care firewall-ul porneste, fiecarui user din fisier ii este alocat IP-ul pe care il are in momentul acela. Daca intre timp se schimba IP-ul peer-ului (IP dinamic), atunci noul IP nu mai este recunoscut de firewall si este blocat. Pentru a "reincarca" IP-urile care vor avea acces la gbox, nu trebuie neaparat sa dai reboot, e suficienta o oprire/pornire a firewall-ului din setarile dreamului.
    Alta varianta care mi-a trecut acum prin minte ar fi sa pui tu direct IP-urile care au "verde" si sa folosesti masti pentru cei cu IP dinamic, de forma 89.123.0.0/12 (vezi si postul asta unde m-am lamurit si eu cum e cu mastile: http://rdi-board.com/showpost.php?p=418105&postcount=35). Pare cea mai eleganta solutie, dar eu nu am testat-o inca, iti las tie placerea.

  13. #13
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Explicatia e foarte simpla: In fisierul firewall.users sunt trecuti peers care au voie ""sa treaca" de firewall, sub forma peer.dyndns.org. In momentul in care firewall-ul porneste, fiecarui user din fisier ii este alocat IP-ul pe care il are in momentul acela. Daca intre timp se schimba IP-ul peer-ului (IP dinamic), atunci noul IP nu mai este recunoscut de firewall si este blocat. Pentru a "reincarca" IP-urile care vor avea acces la gbox, nu trebuie neaparat sa dai reboot, e suficienta o oprire/pornire a firewall-ului din setarile dreamului.
    Alta varianta care mi-a trecut acum prin minte ar fi sa pui tu direct IP-urile care au "verde" si sa folosesti masti pentru cei cu IP dinamic, de forma 89.123.0.0/12 (vezi si postul asta unde m-am lamurit si eu cum e cu mastile: http://rdi-board.com/showpost.php?p=418105&postcount=35). Pare cea mai eleganta solutie, dar eu nu am testat-o inca, iti las tie placerea.

    ok.. merci fain de raspuns..

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    ok.. merci fain de raspuns..
    Lasa multumirile si mai bine spune daca merge, ar fi util pentru multa lume ...

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revenind la subiect, am testat nabilo 0.8 si e ok, nu se "incinge" ca si darkstar-ul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top