Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: motor cu H5400

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default motor cu H5400

    nu-mi mai merge motorul(iarā!) ...mi s-a mai întâmplt acum vre-o 3-4 luni...l-am fost scos din prizā+ coaxialul din receiver si dupā circa o juma' de orā a mers...oare se pregāteste motorul meu sā decedeze !? sau trebe actualizat softul ToH3.3 HoT3.6 ?merci...
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus ToH5.2 si noile settinguri dar tot nimic...motorul este mort ?
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SS2 si motor
    By Fulanito in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 22:02
  2. T*S cu H5400
    By doru58 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 2nd June 2006, 23:26
  3. motor disecq cu H5400
    By doru58 in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 9th December 2005, 18:44
  4. h5400 pe D+ hispa
    By doru58 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 4th October 2005, 11:43
  5. dolby cu h5400
    By insp in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 30th April 2005, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top