Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB Subtitrare

    imi poate spune si mie cineva.. cum fac sa imi mearga subtitrarea la Prog Dvb ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi am sa incerc.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cuss1mergeperfectcuMyTheatre.http://www.dvbcore.com/MyTheatre.html#Download

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema la MyTheatre este ca merge numai o ora,dar e singurul program cu care am reusit sa vad sub pe D**I cu SS1.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Smile ProgDVB Subtitrare

    Tre sa mearga si cu ss1!
    Ionut uita-te la P.M !
    refref

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...daca n-ai timp, macar linkuri catre postari referitoare la subtitrare dvb (cu orice programe) pe ss1, ... ca intereseaza si pe altii

    Mersi!
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SCARY2
    Daca vrei subtitrare cu SS2 pentru ProgDVB, te duci la Setting, Audio and Video, Direct Show si in dreapta jos selectezi ProgDVB Video Render. Apoi te duci iar la Setting, OSD Setting si vezi sa fie bifat Subtitles.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O întrebare.Deși subtitrarea îmi funcționează, pe anumite posturi românești, care se văd acum, subtitrarea nu funcționează, ce nu este în regulă? Pe cablu posturile acelea au subtitraj.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    @SCARY2
    Daca vrei subtitrare cu SS2 pentru ProgDVB, te duci la Setting, Audio and Video, Direct Show si in dreapta jos selectezi ProgDVB Video Render. Apoi te duci iar la Setting, OSD Setting si vezi sa fie bifat Subtitles.
    Multumesc. Merge.

    O Zi Buna

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia cu ss1 mar interesa si pe mine cum ar merge.
    Teoretic ar trebui sa mearga, si daca ss1 nu da transport streamu mai departe ca ss2, dar si ss1 are 32 HW PID Filter, deci, 32 PIDuri in acelasi timp. Pentru numa niste subtitle nu trebe transport stream.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as avea si eu o problema.intr-adevar merge subtitrarea dar ramane in urma fata de imagine.apare si ramane blocata cateva secunde si porneste dar ramane in urma aproximativ timpul cat a ramas blocata.se poate face ceva pentru a merge bine subtitrarea?e prima data cand postez aici si respect tuturor celor care ajuta si dau sfaturi pe aici.sunteti de mare ajutor.poate o sa primesc si eu un sfat la problema expusa mai sus.va salut si astept un raspuns.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default se blocheaza MyTheater cu MD API Wrapper 1.27 :(

    MD API Wrapper pt MyTheater nu apare la instalare in PlugIN
    Gasiti la http://dvbsoft.net/request.php?89 versiunea 1.27, dar dupa ce l-am pus, se vede o subtitrare-in ebraica -si blocheaza programul.
    Am pus apoi vers 1.08, dar nu seamana cu ce e in help, adica cu ver. 1.24a... De unde sa iau versiunea asta?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcodx2002 View Post
    MD API Wrapper pt MyTheater nu apare la instalare in PlugIN
    Gasiti la http://dvbsoft.net/request.php?89 versiunea 1.27, dar dupa ce l-am pus, se vede o subtitrare-in ebraica -si blocheaza programul.
    Am pus apoi vers 1.08, dar nu seamana cu ce e in help, adica cu ver. 1.24a... De unde sa iau versiunea asta?
    Din cate imi amintesc la versiunile vechi de MyTheatre puneam MDWrapper.dll in Plugins, iar celelalte pluginuri (Yankse, Fenrir, s2Emu) in MDPlugins.

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia cu blocatu e asa ca prima data se blocheza, tre sa dai subtitle off si dupa aia iara on si atunci nu se mai blocheaza. Dar cum e cu ss1?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top