Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts Thanks / Likes

    Default Help with TPS 13E

    Hello, I have a Strong 4620II on Hotbird 13E. I was able to access TPS channels seamlessly this past weekend, but Monday got to a point where the "scrambled channel" would come up for about 10-15 minutes, followed by 30 seconds - 1 minute of access and then right back to "scrambled channel" again. This goes on endlessly. Anyone with an idea of whats going on?


  2. #2
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Planet Earth in Universe
    Posts Thanks / Likes


    could be on your receiver brand or only your receiver, it's ok on hummy !
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    29°20'N 47°59'E
    Posts Thanks / Likes
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top