Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default Sanatatea TV - din 10 10.2007

  SanatateaTV este prima televiziune online dedicata exclusiv sanatatii!
  Emisiunile aflate in grila noastra de programe vin in intampinarea nevoilor Dumneavoastra, oferindu-va informatii medicale extrem de pretioase si de utile! Nu vor lipsi nici sfaturile unor specialisti de elita in diferitele ramuri ale medicinei.

  Domeniile abordate sunt multiple si variate, situandu-se intr-o zona de interes crescut. Specialistii SanatateaTV vor dezbate, cu si pentru Dumneavoastra, principiile unei vieti sanatoase.

  SanatateaTV accentueaza ideea conform careia “este mai bine sa prevenim decat sa tratam”! Informarea Dumneavoastra continua, actualizata, dar si verificarea periodica a starii sanatatii Dumneavoastra de catre medici vor conduce la indeplinirea dezideratului nostru. Emisiunile SanatateaTV va ofera toate reperele de care aveti nevoie pentru a trai bine si cat mai mult! Televiziunea, in ansamblul ei, constituie o punte de legatura intre Dumneavoastra si specialistii care colaboreaza cu SanatateaTV.

  Distanta dintre o televiziune clasica si publicul sau este anulata, prin crearea unor sectiuni interactive (forum, blog), pe care le puteti accesa de pe pagina principala.

  Astfel, aveti posibilitatea de a pune intrebari si de a primi raspunsurile asteptate, direct de la specialistii prezenti in emisiunile SanatateaTV.

  Productiile pe care vi le punem la dispozitie si pe care le puteti accesa oricand si ori de cate ori aveti nevoie, sunt realizate de moderatori, reporteri, operatori, regizori si producatori profesionisti. Tehnologiile de ultima generatie folosite asigura o calitate superioara a tuturor materialelor SanatateaTV.

  SanatateaTV va asteapta in fiecare zi pentru a-i urmari emisiunile!

  www.sanatateatv.ro

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2006
  Posts
  462
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs up Excelent, sanatate on-line!

  O initiativa excelenta, este exact ce lipsea in peisajul mass-media Deja am vazut emisiuni foarte interesante, cum ar fi cele despre diabet, miopie, amigdalita s.a. Educarea populatiei este foarte importanta, si iata ca pe acest domeniu -cel al sanatatii- televiziunea on-line i-a luat-o inainte celei clasice, neexistand pana acum un post tv dedicat in intregime sanatatii!
  Mult succes, si asteptam curand primele rezultate ale audientei!
  People tell they're sorry when the evil is already done

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top