Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai oameni buni, am un dump real de ROM110 la A000 pentru providerul Globecast la 97W.
    Intre astia si digi sau TV cabo nu e prea mare diferenta. Vad toate cheile in el insa vahid a zis ca sint encriptate si ca sa pot face "softcam.key sau autoupdate.key" trebuie sa le decriptez.
    Cine stie cum se face?
    Daca stie cineva si doreste sa ramina anonim, da-mi un PM.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se pot decripta fara 3des..ori ala nu cred ca e public. Si apropo...asta nu prea are treaba cu MOSC-ul.Cei care au MOSC nu prea sunt interesati de publicat chei.

  3. #3
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin_bidian View Post
    Nu se pot decripta fara 3des..ori ala nu cred ca e public.
    Mi-a mai spus cineva de treaba asta insa nu m-a lamurit ce e. Te rog explica.
    Daca am o cheie reala (RSA) pe care o utilizez in "autoupdate.key" si am corespondentul din dump nu exista nici o optiune sa "descifrez" si restul de chei?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stii spaniola ? Daca da iti pot da o pagina adevarata:aici cenzura e in floare.

  5. #5
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by soporane View Post
    Stii spaniola ? Daca da iti pot da o pagina adevarata:aici cenzura e in floare.
    Da-mi. Gasesc eu un mexican pe la servici sa ma ajute.
    Cenzura sau nu, pe mine ma intereseaza un provider de peste ocean. Si cind te gindesti ca Fanta are un amic aici pe care vrea sa-l ajute cu canalele romanesti Nici macar nu raspunde la un PM pe tema asta.
    Alt site mai fara bullshit nu exista?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi bien sa fie asa simplu, dar... avand cheia in clar si cheia criptata nu rezulta automat ca poti gasi cheia de criptare. Daca vrei sa te lamuresti cauta pe net modul de criptare 3DES.

  7. #7
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin_bidian View Post
    Ar fi bien sa fie asa simplu, dar... avand cheia in clar si cheia criptata nu rezulta automat ca poti gasi cheia de criptare. Daca vrei sa te lamuresti cauta pe net modul de criptare 3DES.
    Studiez poate reusesc. Uite ce zice vahid:
    Code:
    Originally Posted by vahid                                      
    If those are extracted from a ROM110 based info, the result is useless because those are already encrypted.
    Anyway, finding a good 3d key (if those are real ones) is easy.
    we have encrypted keys + ECM. decrypted key should match and work with that ECM. (an small brute force will find it.)
    Cum s-a face ce sugereaza el aici?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top