Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: ProgDVB?

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB?

    Salut

    Ce trebuie setat la ProgDVB ca s-mi intre si imaginea? vPlug 1.9.0.0 imi d erorea(This PID is empty)
    Device porneste,signalul imi este indicat la fiecare program ins intuneric la toate programele(free&codate)
    Unde s fie problema ?

    Mersi.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sonovi View Post
    Salut

    Ce trebuie setat la ProgDVB ca s-mi intre si imaginea? vPlug 1.9.0.0 imi d erorea(This PID is empty)
    Device porneste,signalul imi este indicat la fiecare program ins intuneric la toate programele(free&codate)
    Unde s fie problema ?

    Mersi.
    De ce nu spui si ce model de placa folosesti? Ai inregistrat filtrele (daca ai ss2) ?
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB

    Opera usb Dvb-s

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris
    Am o placa SS1 (rev.1.3) care, de cand m-am apucat de butonat receptoare externe gen. Nokia, Strong, Echolite ..., sta saracul de pomana in calculator de vreo 2-3 ani. Mi sa urcat la cap nebunia de a utiliza placa din nou la ceva folositor, dar din multitudinea de programe cara se gasesc momentan pe internet, nu mai stiu pe care s-o folosesc. Am citit intr-un alt topic ca tu ai ramas la ProgDVB versiunea 4.56.2, de aceea apelez la tine cu interbarea: oare noi, cei cu placi SS1 am fost total abandonati de dezvoltatorii de software? ... vad ca nici versiunea mai noua a AltDVB-ului nu mai merge cu placile noastre Daca ai putin timp liber, fa-mi te rog o lista cu programele ce merita de incercat-folosit.
    Mersi anticipat!
    "The Truth Is Out There"

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dante2

    O experienta f.mare nu am dar pot spune ca ceea ce ma intereseaza, adica vizionarea programelor, reusesc sa o fac bine.Am incercat mai multe programe de genul ProgDvb, Altdvb, MyTheater si m-am oprit la ProgDvb.Nu ca ar fi cel mai bun dar are o grafica prietenoasa si usor de folosit.Versiunea este una mai veche (4.56.2) la care am tot revenit, in urma dezamagirilor sau a necomaptibilitatii cu sistemul meu si de care sunt multumit.Nu se blocheaza si schimba repede, fata de vers.mai noi.Placa o folosesc in regim hard cu ProgDvb 4.56.2+vplug 1.9.0.0 pe un pc cu procesor Intel.Download offline nu am incercat decat o scurta perioada pe 7e acum 3-4 ani si pot spune ca nu se comporta asa de bine ca un ss2.Sau poate eram si eu la inceput cu download-ul offline si nu am gasit aplicatia potrivita.
    In concluzie pot sa spun ca la suport, chiar daca nu este perfect,se lucreaza si se lucreaza in special in domeniul "decodarii" (vplug-ul care face fata multor receivere de generatie nou si nu dau exemple sa nu apara discutii)
    iar pe parte hard:tunerul sensibil, utilizarea mica a procesorului si tv-out-ul care e f.bun (am facut comparatie cand am avut dream500).
    O sa mai revin cu completari in cazul ca mai sunt intrebari.
    P.S.Legat de AltDvb am observat ca pt ultima vers.placa ss1 nu este inclusa.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris

    Multumesc pentru raspunsul prompt. Deocamdata nu am alte intrebari, poate cu timpul, dupa ce ma apuc de studiat si daca eventual ma lovesc de probleme pe care nu le pot rezolva singur.
    "The Truth Is Out There"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top