Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default ceva noutati despre esp2romania??

    a mai trecut ceva vreme...se aude ceva?
    imdeiat se termina anul,ce D-zeu se intampla

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    GALATI
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    a mai trecut ceva vreme...se aude ceva?
    imdeiat se termina anul,ce D-zeu se intampla
    scrie-i lui Mos Craciun...si poate ti-l va aduce cadou,sub brad

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    e bine mersi, se vede si se aude foarte bine numai cel mai si mai mare hyperoperator nu il baga in grila.
    Acum sa vorbim serios, din cate am afllat de la una din partile implicate situatia este cam asa:
    RCS si distribuitorul ESP in Roimania s-au inteles la pret, problema a aparut prin faptul ca ESP2 trebuie inclus in baza, RCS motiveaza ca are deja o baza destul de ieftina si daca tot plateste pt acest canal (cu mult mai putin fata de alti operatori) sa il introduca intr-o extraoptiune (extra I sa zicem)
    Si uite asa abonatii digi nu pot urmari esp2

    To be continued ...............

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe hotbird am descoperit eurosport 2 rom de doua ori adica pe doua frq diferite,care (es2rom) nu aveau acelasi program ,ex acum pe es2 rom pe 12322 H 27500 e meci man utd-wigan iar pe celalant pe 11242V27500 e motociclism,eu am max viaccess si-mi merg amindoua,poate au mai descoperit si altii inaintea mea dar pt cei care nu stiu...
    Last edited by mariuss; 7th October 2007 at 13:26.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel unde a fost motociclism este eurosport2 international cu comentariul in limba romana,iar cel cu fotbalul ste adevaratul esp2 rom,cel dupa care noi,astia de la digi,tanjim de atata amar de vreme...

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    cel unde a fost motociclism este eurosport2 international cu comentariul in limba romana,iar cel cu fotbalul ste adevaratul esp2 rom,cel dupa care noi,astia de la digi,tanjim de atata amar de vreme...
    ...luati-va Max...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai aveti putina rabdare ca intra din 2010 cand ii expira licenta pt premiership...

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foooarte inteligent raspuns .... Man ti-a luat mult sa scrii ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top