Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: receiver ieftin

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default receiver ieftin

    salutare! cine imi recomanda un receiver ieftin si bun care stie sa decodeze d+ si premiere... evident fara cartela...nu sharing....
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    150~200 ron Echolite / Globo
    460~500 ron Optibox
    800 ron abtibild

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un magazin cu asemenea receptoare in timisoara
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti recomand strong .ku un patch bun mere d+ ,cabo,premiere si cam tot ce se mai poate vedea. poti pune si keyle manual
    Dreambox_82

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi poti da un model de strong si ce pret are...ceva mai ieftin la un magazin in timisoara?
    yumatu mx fta de la thnic b este ok?
    merci
    PS... am uitat sa intreb de subtitrare...trebuie sa aiba si subtitrare...ca vreau sa fac prostii cu el...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @smv
    abtibildul la 800 ron e de geam sau pentru frigider
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abtibildul e holograma .
    In Timisoara gasesti receptoare Strong la Mondoplast (Calea Aradului - Piata Verde). Alte magazine specializate: Tehnic B (Calea Slogului aproape de Fasia Gaza) si Peruvision (Zona Lipovei)


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumpara-ti un Echosmart 791. Nu stiu daca in Timisoara il vinde cineva dar il gasesti aici:
    http://www.dk-sat.ro/?l=ro&m=2&c=&sc=&p=0&fid=69
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...5f56b665e06d94
    Ambele firme trimit ramburs si in 24 de ore il ai la usa.
    Are un suport foarte bun si deschide azi cu autoupdate Premier, D+, TPS, Polsat si cu chei potrivite multe alte programe, inclusiv autohtone.
    Gigel


  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Cumpara-ti un Echosmart 791. Nu stiu daca in Timisoara il vinde cineva dar il gasesti aici:
    http://www.dk-sat.ro/?l=ro&m=2&c=&sc=&p=0&fid=69
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...5f56b665e06d94
    Ambele firme trimit ramburs si in 24 de ore il ai la usa.
    Are un suport foarte bun si deschide azi cu autoupdate Premier, D+, TPS, Polsat si cu chei potrivite multe alte programe, inclusiv autohtone.
    este la tehnicB . pana in 200 ron.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare... am si eu receiver... imi aduc aminte de primul meu receiver din 1992...
    am luat un echosmart 791.... l-am pachuit am pus chei fac prostioare pe 1w u el, dar... am memorat prog de pe hotbird, astra si 1w...restul nu pot sa le memorez... imi arata ca gaseste trasponderii, au semnal, dar nu-mi gaseste nici un canal.... ce sa fie oare/ in afara de astia 3 sateliti nu pot sa mai adaug nimic... sa fie o limita? e vorba de spatiu de memorare
    cum pun cheile? am facut-o prima oara..si nu mai stiu cum sa fac?/ sau nu poate sa inlocuiasca receiverul softcamu'
    ce denumire trebuie sa aiba fisierul cu cheile (de ex la ss2 este"softcam"), aici?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  11. #11
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Optiboxul e abtibildul pus in alta cutie.
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    salutare... am si eu receiver... imi aduc aminte de primul meu receiver din 1992...
    am luat un echosmart 791.... l-am pachuit am pus chei fac prostioare pe 1w u el, dar... am memorat prog de pe hotbird, astra si 1w...restul nu pot sa le memorez... imi arata ca gaseste trasponderii, au semnal, dar nu-mi gaseste nici un canal.... ce sa fie oare/ in afara de astia 3 sateliti nu pot sa mai adaug nimic... sa fie o limita? e vorba de spatiu de memorare
    cum pun cheile? am facut-o prima oara..si nu mai stiu cum sa fac?/ sau nu poate sa inlocuiasca receiverul softcamu'
    ce denumire trebuie sa aiba fisierul cu cheile (de ex la ss2 este"softcam"), aici?
    merci

    Probabil ai scanat FTA + CAS ceea ce a dus la ocuparea celor 2200 de canele tv disponibile in receptor. Nu ai decat sa stergi codatele ce nu le poti deschide si programele tv si radio care nu le urmaresti (teleshoppinguri, videochaturi si alte umpluturi). Trebue sa faci "economie" mare in utilizarea memoriei. Pt chei si restul, vezi si tu la sectiunea receptoare.


    PS.
    Vreau si eu un 790 second, nu are nimeni prin zona?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top