Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor,oameni buni! ProgDvb cu SS2 nu mai merge

    Azi dupa amiaza (ora 18,30),cand am trecut de pe AltDVB pe ProdDVB ma pomenesc ca acesta nu mai porneste (nici DVBWiever-ul).Ma uit in Device list si acolo SyStar 2 este rosu cu un x rosu barat.Dau Stop si din nou Start.Nimic.
    Am dexinstalat ProgDVB si l-am reintalat.Degeaba.La fel.Ciudat ca Alt DVB merge super,Technisat DVB cu al lui Server4PC arata semnal in regula,in Hardware la Device Manager B2C2 Broadband Receiver PCI Adapter e O.K.
    Ce fras o avea ?.Acuma ca nu mai merge nu-i mare bai,poate raman numai pe AltDVB,dar la Record preferam ProgDVB-ul.Singurul lucru ce am facut azi a fost sa instalez WinRar (eu foloseam IZArc-ul) si apoi Solid Converter PDF.In rest nu am setat nimic,nu am schimbat absolut nimic altceva.Stie careva ce poate fi,multumesc.

    L.E.Intre timp a terminat Avira treaba,nu am nici un virus.
    Last edited by Mayerling; 4th October 2007 at 21:33.
    .

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai rezolvat?

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ma contactati poate va ajut cu ceva[sky star 2]

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florentinalbu View Post
    daca ma contactati poate va ajut cu ceva[sky star 2]
    Nu am rezolvat,dar nici nu ma mai omor asa tare dupa ProgDVB.Poate o sa reinstalez dreivere mai noi,ca acum cred ca am 4.1.0,nu sunt sigur.Oricum multumesc pentru buna intentie.
    .

  5. #5
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune versiunea de ProgDVB si versiunea de driver pentru ss2 ca sa intelegem.
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzu View Post
    Pune versiunea de ProgDVB si versiunea de driver pentru ss2 ca sa intelegem.
    ProgDVB foloseam 4.72.8[0.84] si la driver arata 4.2.1.9999.
    Dar cum spuneam mai sus dupa ce voi pune alt driver (am 4.4.0) poate se va rezolva.Dar ciudat e ca dimineata mi-a mers si dupaamiaza nu a mai vrut.Asta m-a framanta,nu ca nu mai merge.AltDVB e mai bun din toate punctele de vedere si deja m-am obisnuit cu el.Am sa revin dupa reinstalare driver cu amanunte.Toate cele bune.
    .

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Gata,merge din nou

    Am instalat driver 4.4.0,merge brici si ProgDVB.Problema rezolvata.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top