Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Zee Classic Cinema Is Fta On Asisasat 3s


    Zee Classic Cinema Is Fta On Asiasat 3s
    3732 H 6490
    Hurry Up Before It Scramble Again .

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks mate

  3. #3
    alanpaladka
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    It will also going to be "Temperory Enjoyment" like NEO Sports.

    Anyways, thanks for the notification.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    r u sure man i entered that code in the channels didnt come how come it didnt pick it up

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @life where is the code dear he says fta=free to air no need of codes.

  6. #6
    alanpaladka
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    I think he misunderstood that frequency as code

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alanpaladka View Post
    I think he misunderstood that frequency as code
    ---------> <---------

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    na it still comes up as a paid channels its not fta for some reason comes up black No Signal very odd

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by life00 View Post
    na it still comes up as a paid channels its not fta for some reason comes up black No Signal very odd

    Hi friend , is it still FTA or not.I think I'm late.


    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top