Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Question Problema strong memorare sateliti

    Hello, un coleg are un strong 6355, motor dm2100 totul a fost in regula (sateliti memorati,totul ca la carte).Asta pana intr-o zi, cand nu a mai avut semnal deloc,am verificat antena e ok,am dat un reset de fabrica si am inceput din nou memorarea satelitilor.Problema este ca nu memoreaza mai mult de 2 sateliti...Efectiv nu-i "tine minte" desi au un semnal foarte bun!Pe o alta montura se comporta la fel...Ma intreb care o fi problema?Nu am mai patit asa ceva..inclin sa cred ca poate este o problema de HW a reciverului..Orice ajutor este apreciat!Multumesc!



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut:

    @Lioz: ai incercat cu un ''ChannelEditor ? Programul si fis cu chanale le gasesti :

    http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&p=4

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    salut:

    @Lioz: ai incercat cu un ''ChannelEditor ? Programul si fis cu chanale le gasesti :

    http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&p=4

    bobi.
    Multam de sugestie, am incercat deja.
    Cu channel editor am salvat programele vechi...Daca le pun...praf toată lucrarea...Any ideas?Problema este nu cu programele..ele ramân acolo..pozitia satelitilor!Efectiv o ia razna..nu se mai duce motorul unde trebuie desi am salvat pozitia.
    PS daca e mai mult de povestit aveti YM meu..multumesc anticipat!



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default inca

    Inca astept sugestii...



  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum sta treaba cu 6355, dar o sugestie pot sa-ti dau.
    De exemplu pe SRT6125 cu patch nu se pot memora mai mult de 5 sateliti.
    Orice noua pozitie memorata duce la pierderea unei anterioare,aleatoriu.
    Asta e.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reseteaza motoru dupa care vezi ca ie plina memoria cu frecvente,mai curata din iele care nu sint valide

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Please click one of the Quick Reply icons in the posts above to activate Quick Reply.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind memorezi un satelit memoreaza si citeva canale pe acesta ,satelitii trebuie cautati si memorati fara pauze lungi de timp eu am memorat 24 de sateliti cu el....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm,maxim 5 sateliti se pot memora,dupa care pentru fiecare nou memorat sterge unul vechi,cu toate ca afisaza corect.eu cred ca memoria interna e prea mica!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lioz View Post
    Hello, un coleg are un strong 6355, motor dm2100 totul a fost in regula (sateliti memorati,totul ca la carte).Asta pana intr-o zi, cand nu a mai avut semnal deloc,am verificat antena e ok,am dat un reset de fabrica si am inceput din nou memorarea satelitilor.Problema este ca nu memoreaza mai mult de 2 sateliti...Efectiv nu-i "tine minte" desi au un semnal foarte bun!Pe o alta montura se comporta la fel...Ma intreb care o fi problema?Nu am mai patit asa ceva..inclin sa cred ca poate este o problema de HW a reciverului..Orice ajutor este apreciat!Multumesc!
    Din pacate la Strongurile 6xxx patchuite, aceasta problema persista, am chinuit foarte mult, dar nu am putut rezolva.Din acest motiv am renuntat la aceasta marca(sunt si instalator antene satelit), si am trecut la rexeptoarele Globo, sau Opticum, la care cu comanda USALS se poate rezolva foarte usor pozitionarea antrnelor cu motoare H-H.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rade softul+restul. Pune-l inapoi si o sa mearga! Cu grija de la stinga la dreapta. Si eu patesc la fel cu STR 6xxx, mai ales dupa ce folosesc un CH editor. De obicei evit utilizarea acestuia. Dupa ce ai facut cautarea de semnal/satelit scaneaza un trs. sa poti memora ceva canale.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top