Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Instalare DigiTV

    Salut! Imi cer scuze de la inceput daca o sa pun o intrebare probabil discutata deja dar sunt nou pe forum si nu prea am cum sa citesc toate thread-urile de pana acum. Astept de aproape 5 luni o instalare de DigiTv (si de un an si jumatate o instalare de post telefonic RDS dar asta e alta mancare de peste). Intrebarea (sau intrebarile): se poate face ceva pentru urgentarea acestei operatiuni si daca nu... exista vreun loc unde sa depun o plangere si sa se si faca ceva in aceasta privinta? Va multumesc!

  2. #2
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by lostsoul View Post
    Salut! Imi cer scuze de la inceput daca o sa pun o intrebare probabil discutata deja dar sunt nou pe forum si nu prea am cum sa citesc toate thread-urile de pana acum. Astept de aproape 5 luni o instalare de DigiTv (si de un an si jumatate o instalare de post telefonic RDS dar asta e alta mancare de peste). Intrebarea (sau intrebarile): se poate face ceva pentru urgentarea acestei operatiuni si daca nu... exista vreun loc unde sa depun o plangere si sa se si faca ceva in aceasta privinta? Va multumesc!
    Stai linistit!Poti face o plangere sau o reclamatie si vei primii un numar de urgentare a cererii tale!Mie mi s-a intamplat la fel.Am facut cerere in Noiembrie si abia in Mai mi-au instalat instalatia.
    Nu ai specificat din ce oras esti...
    Cred ca poti grabii instalarea...poate ai sa primesti ajutor chiar de aici de pe forum.Multa bafta!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din care localitate ?

    cumpara de la Mirosat receptorul ...
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lostsoul View Post
    Salut! Imi cer scuze de la inceput daca o sa pun o intrebare probabil discutata deja dar sunt nou pe forum si nu prea am cum sa citesc toate thread-urile de pana acum. Astept de aproape 5 luni o instalare de DigiTv (si de un an si jumatate o instalare de post telefonic RDS dar asta e alta mancare de peste). Intrebarea (sau intrebarile): se poate face ceva pentru urgentarea acestei operatiuni si daca nu... exista vreun loc unde sa depun o plangere si sa se si faca ceva in aceasta privinta? Va multumesc!
    specifica de unde esti si poate te ajut eu!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda.. scuze... am uitat sa mentionez ca sunt din bucuresti...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    romania
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Continui acest thread, fara a deschide unul nou:
    Am avut ieri surpriza sa constat ca nu se poate face activarea ( sau reactivarea ) unui receptor twin nou instalat, prin metoda de a suna la call center.Degeaba am explicat situatia, ca in respectiva locatie nu este semal gsm, ca instalarea este facuta de personal autorizat....bla,bla,...singura informatie primita a fost ca respectivele serii sint in sistem si pentru activare trebuieste trimis sms.Dupa replicire de rigoare ( spuse printre dinti ) am facut o mica excursie sub clar de luna pina in virful dealului si am procedat la trimiterea prin sms a seriilor respective.Raspunsul a venit prompt ( ca mesaj ) si pina am ajuns inapoi la locatie, sistemul functiona.Intrebare: asta este mai nou modaliatea de activare? ; ce face clientul care-si instaleaza singur antena?; a fost cumva plictisit operatorul care a raspuns la tel.?
    a fost odata ca niciodata.....

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lepetir View Post
    Continui acest thread, fara a deschide unul nou:
    Am avut ieri surpriza sa constat ca nu se poate face activarea ( sau reactivarea ) unui receptor twin nou instalat, prin metoda de a suna la call center.Degeaba am explicat situatia, ca in respectiva locatie nu este semal gsm, ca instalarea este facuta de personal autorizat....bla,bla,...singura informatie primita a fost ca respectivele serii sint in sistem si pentru activare trebuieste trimis sms.Dupa replicire de rigoare ( spuse printre dinti ) am facut o mica excursie sub clar de luna pina in virful dealului si am procedat la trimiterea prin sms a seriilor respective.Raspunsul a venit prompt ( ca mesaj ) si pina am ajuns inapoi la locatie, sistemul functiona.Intrebare: asta este mai nou modaliatea de activare? ; ce face clientul care-si instaleaza singur antena?; a fost cumva plictisit operatorul care a raspuns la tel.?
    Asa se procedeaza la prima activare... dar in contract este stipulat termenul maxim de activare, adica nu era tragedie daca era echipamentul era instalat si-ti activau instalatorii echipamentul cand ajungeau intr-o zona cu acoperire, nu? Trebuia sa ai putina rabdare si , oricum daca am inteles bine e Happy End!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    romania
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rabdare nu avea cel cu lantu' de aur la git....ca de... eu, un umil instalator nu mai contez in peisaj.Treaba a fost clara:un operator plictisit sau in necunostinta de cauza.
    Oricum, sa auzim numai de bine.
    a fost odata ca niciodata.....

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,poate cineva sa explice?:
    pana acum la toate antenele digi lnb-ul era putin rotit spre dreapta(cum privesti antena din fata)ieri am incercat sa instalez unui prieten o antena si dupa multe incercari am obs ca merge doar daca lnb-ul e putin rotit spre STANGA,altfel nu are semnal

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In dreapta se roteste daca esti in emisfera nordica. Daca esti in cea sudica trebuie sa rotesti spre stanga.
    Glumeam.


    O fi fost vreun lnb facut cand era furtuna pe mare si nu a fost pus corect in carcasa.
    Gigel


  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Buna,poate cineva sa explice?:
    pana acum la toate antenele digi lnb-ul era putin rotit spre dreapta(cum privesti antena din fata)ieri am incercat sa instalez unui prieten o antena si dupa multe incercari am obs ca merge doar daca lnb-ul e putin rotit spre STANGA,altfel nu are semnal
    exista lnb-uri care trebuie inclinate spre stanga. vezi gradajul de pe el.....

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    exista lnb-uri care trebuie inclinate spre stanga. vezi gradajul de pe el.....
    mersi frumos

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    BIHOR
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Question Ajutor

    Salut !
    Am o problema, de cateva zile a venit si lanoi instalatori de la digi. In sfarsit. Problema noastra care am uitat sa-l intreb de la baieti, ca de ce nu pot sa-l vad pe canale care sunt pe frecventele Verticale, pe ecran apare mesagul , ca acest post nu funcioneaza (ex. TVS Oradea).
    Oare de la LNB-ul lor Sau receptorul e de vine?
    Va rog sa-mi ajutati cum pot sa-l elimin problema .

    Mersi mult !
    ...................................>>>>>
    SS2 rev. 2.6 D + ALT-DVB2.2 <BEST>, offset 1.2m, lnb INVERTO universal 0.2 db, Abonament Digi extra 2, HSS 7160NA
    <a href="http://ubuntu.hu"><img src="http://ubuntu.hu/files/ubuntu-bigyo-1.png"></a>

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai decodor dublu atunci e clar: iti trebuie un LNB twin!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top