Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Rog un Channel list actual


    Prima data explicatiile sa fiu inteles.

    Am un viewsat Lite...

    De cate ori dau rescan la sateliti sa regasesc unele programe care se muta pe alte TP-uri...nu mai imi gaseste in ruptul capului canalele care imi mergau...in loc de 300-400 pe cate un satelit mai vin doar 100 -150 jumate nu mai vin. Zic save si cand ma uit dupa celele obisniute PPV-HBO etc unele dispar, mai vin si unele noi care inainte erau door un blackscreen se intampla si pe bell si echo...am avut salvate un fisier in Channel MAster cu aceste fisier de vreo 8 luni si le pun la loc, noroc cu el.


    Puteti careva sa deschide-ti un thread cu channel list si sa pune-ti acolo channel master files pentru: Romani , Bell 91, Echo 8,10 110 si Echo 7 119. Da sa fie cu tot tacamul WEST CENTRAL EAST channels nu numai EAST coast daca este cu putinta.

    Sper sa nu pic prost....sa ma injure lumea pentru ca ar trebuii sa fac Channel SCAN ca merge ...oi fii eu mai batut in cap ca la mine nu merege

    Uite setarile mele de la ECHO 8,10:
    LNB type:STANDARD
    11250
    22 Khz:OFF
    TP: 12224
    dupa care apas F1 sat scan si apare liniile verzi care cauta si TV channels si RADIO....din nou ma repet ...fara nici un rezultat...

    SI ar fii fain ca macar 1 pe luna sa fie cate un fisier nou rescanat ...ca am vazut ca "baietii destepti" de la "cablu" le tot muta ....si apare ecran negru cu AUTOROLL PROCESSING...

    Multumesc .....meseriasilor de aici care au habar...
    Last edited by Red Pearl; 29th September 2007 at 04:10.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..... Milky Way Galaxy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default citeva liste...

    ..........uite aici citeva liste (nu stiu cit sint de update) dar cauta si poate gasesti ceva sa`ti foloseasca, am pus si ultima versiune la Chanel Master. http://rapidshare.com/files/58989029/Chanel_Master.rar

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    Pierdut in America
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Red Pearl View Post
    Prima data explicatiile sa fiu inteles.

    Am un viewsat Lite...

    De cate ori dau rescan la sateliti sa regasesc unele programe care se muta pe alte TP-uri...nu mai imi gaseste in ruptul capului canalele care imi mergau...in loc de 300-400 pe cate un satelit mai vin doar 100 -150 jumate nu mai vin. Zic save si cand ma uit dupa celele obisniute PPV-HBO etc unele dispar, mai vin si unele noi care inainte erau door un blackscreen se intampla si pe bell si echo...am avut salvate un fisier in Channel MAster cu aceste fisier de vreo 8 luni si le pun la loc, noroc cu el.
    asta este cel mai folosit satfile pt viewsat si se zice ca are transponerii si satelitii cei mai recenti.

    http://www.hostclip.com/dl/d5bda942a...90df8c97500417

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    CT
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default


    E posibil ca omu nu are setat bine satelitii sau switchul nu merge bine sau internal switch e bulit asa leam facut si eu pina am invatat am scanat satelitii si am absolut toate canalele de DN plus a aparut si Setanta sports ca canalul 406 si nu vad sa imi mai trebuiasca sa ma chinui cu GC poate doar cind tvri da un meci al nationalei.......spunemi cu ai satelitii setup si sa vedem unde e problema, e mai bine sa le scanezi decit channel master asa am bulit eu internal switches si echo 8/10 nu merge calumea.

    Fa cum iti spun eu
    Echo 7
    OSP-DP
    11250
    22k on
    12224
    switch none]
    motor off
    Legacy Sw set to SW64 Dish1

    sus in dreapta trebuie sa iti arate Echo 7 nu Echo 8,10 apare numai cind ai semnal e deasupra la Echo7 satelite care lai ales

    daca totul e bine cum am spus mai sus atunci exit, save and blind scan.

    daca totul a mers bine te duci inapoi si alegi Echo 8,10
    si setezi
    Echo 8,10
    la fel ca mai sus cu exceptia
    22k off
    Legacy Sw set to SW64 Dish3 sau 2 vezi daca sus iti apare corect cind are
    semnal echo 8,10 si nu echo 7 si daca totul e bine atunci dai un blind scan.
    dupa asta editeaza canalele e posibil sa poti avea mult duplicate.

    Eu azi lam facut sa mearga bine cu exact ce am facut mai sus si nu cu lista pentru ca cu lista care mia mers un timp indelungat imi facea la fel echo 8,10 autoroll processing.
    Last edited by fatfrumos; 29th September 2007 at 18:42.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top