Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: blocare Hyundai

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Zalau
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default blocare Hyundai

    Sal tuturor !
    mi s-a intamplat ieri sa mi se blocheze Hyundaiul de 2 ori aseara, ati patit si voi la fel sau e de la mine?
    Resuscitare din spate de la on/off, ultima data l-am lasat asa pana dimineata si nu si-a revenit singur decat dupa manevra de emergency.
    multam pt. raspunsuri !

    P.S. excelent NatGeo Wild (pt. mine chiar nu e o problema ca merge sonorul in maghiara), felicitari Digi, asteptam si restul prg promise !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gyuri_B View Post
    nu si-a revenit singur decat dupa manevra de emergency.
    si care anume e acea manevra
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Zalau
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    repornire din spate

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E ceva dubios la mijloc. Si eu am avut in ultima saptamana 2 intamplari stranii.Poate stie cineva sa imi spune cauza.
    Intr-o seara mi-a aparut pe ecran banda albastra cu poastul si ce se difuzeaza ( ca si cand ai apasa OK) , a stat 2 secunde si dupa aia a inceput sa "palpaie" inca cateva secunde .S-a oprit singur ca telecomanda era cam departe si mi-era lene sa ma ridic de la PC .
    Si alaltaieri era oprit si pe la ora 23 cand sa ma culc am vrut sa ma uit cat e ceasul arata ba ora ba 00:00 . S-a schimbat de cateva ori si s-a oprit.
    Plus ca in ultima perioada schimbarea programului dupa dorinta lui a devenit mai deasa.
    Credeti ca e in ultimele sale clipe?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by moises View Post
    E ceva dubios la mijloc. Si eu am avut in ultima saptamana 2 intamplari stranii.Poate stie cineva sa imi spune cauza.
    Intr-o seara mi-a aparut pe ecran banda albastra cu poastul si ce se difuzeaza ( ca si cand ai apasa OK) , a stat 2 secunde si dupa aia a inceput sa "palpaie" inca cateva secunde .S-a oprit singur ca telecomanda era cam departe si mi-era lene sa ma ridic de la PC .
    Si alaltaieri era oprit si pe la ora 23 cand sa ma culc am vrut sa ma uit cat e ceasul arata ba ora ba 00:00 . S-a schimbat de cateva ori si s-a oprit.
    Plus ca in ultima perioada schimbarea programului dupa dorinta lui a devenit mai deasa.
    Credeti ca e in ultimele sale clipe?
    Si eu am patit-o ... ma uitam la TV ... si dintr-o data au cazut toate ... semnal 10 % ... fiind ora 23.00 ... am renuntat sa fac ceva ... si am lasat-o pe dimineata ... la ora 07.00 ... aceeasi poveste ... l-am oprit din spate si l-am repornit la prinz ... a mers normal ... numai ca seara am vazut dintr-o data un 0 pe display ... l-am oprit din nou din spate ... si de atunci ... merge fara probleme ... sa vedem pina cind .

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E inceputul sfarsitului eu am dus doua la groapa din aceleasi cauze

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default nu prea cred ca e vorba de aparat . Si mie mi s-a intamplat aseara la fel .

    Quote Originally Posted by adipopa View Post
    E inceputul sfarsitului eu am dus doua la groapa din aceleasi cauze
    nu cred ca e vorba de aparat . Si mie mi s-a intamplat aseara la fel . S-a blocat de 2 ori.

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca baietii lucreaza la TP 11

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi s-a intimplat la fel: aseara sau azi-dimineata, nu mei retin exact, am vazut pe display 0. Am crezut ca mi s-au stricat telecomenzile dar nu. Pina nu am restartat rec-ul de la intrerupatorul din spate nu a pornit. Sa se fi bulit asa de repede ? (aprilie a.c.)
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  10. #10
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    ...... o fi tot in legatura cu bombele ... .. sa nu fi cazut vre-una din ele si in receptoare ....

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germania
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    Si mie mi s-a intimplat la fel: aseara sau azi-dimineata, nu mei retin exact, am vazut pe display 0. Am crezut ca mi s-au stricat telecomenzile dar nu. Pina nu am restartat rec-ul de la intrerupatorul din spate nu a pornit. Sa se fi bulit asa de repede ? (aprilie a.c.)
    Si mie la fel, in timp ce reorganizam progr Tv in lista dupa o scanare, s-a blocat in meniu, culoarea albastra din meniu s-a transformat intr-un ton de maron, apoi a disparut totul si am avut un ecran verde ca otrava si nimic altceva. Pe display aparuse un singur zero in stanga si nu mai reactiona la comenzi. Am apasat pe butonul "panic" in spate si si-a revenit. Conserva (1160) e din August anul curent. Pana cand am luat-o pe asta am avut un 1120 timp de 2 ani care nu a facut NICIODATA probleme...(in afara de operatiunea "condensatorul" la update)
    Ciudate fiinte conservele astea...
    Apropos..e normal sa dispara sonorul timp de cateva secunde si apoi sa apara din nou de unul singur? (pe oricare canal care tocmai il vizionez) cam de1-2 ori pe zi...

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buburuza View Post
    Si mie la fel, in timp ce reorganizam progr Tv in lista dupa o scanare, s-a blocat in meniu, culoarea albastra din meniu s-a transformat intr-un ton de maron, apoi a disparut totul si am avut un ecran verde ca otrava si nimic altceva. Pe display aparuse un singur zero in stanga si nu mai reactiona la comenzi. Am apasat pe butonul "panic" in spate si si-a revenit. Conserva (1160) e din August anul curent. Pana cand am luat-o pe asta am avut un 1120 timp de 2 ani care nu a facut NICIODATA probleme...(in afara de operatiunea "condensatorul" la update)
    Ciudate fiinte conservele astea...
    Apropos..e normal sa dispara sonorul timp de cateva secunde si apoi sa apara din nou de unul singur? (pe oricare canal care tocmai il vizionez) cam de1-2 ori pe zi...
    ... ciudat ... faza cu sonorul se intimpla si la mine ... pe ambele aparate ...

  13. #13
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm şi eu faza cu sonorul pe 3169. Fenomenul apare din iunie a.c. de când l-am luat, deci nu cred că are vreo legătură cu schimbările recente. Culmea e că 1160 nu face astfel de figuri! (în afara faptului că are o carcasă ˝şocantă˝)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top