Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Ce receptor ?

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Question Ce receptor ?

    Salutare tuturor,

    As dori sa cumpar un receptor FTA evident digital, dar nu stiu de care: Strong, Globo/Opticum, Echolite/Echosmart/Echostar. Cei care aveti si utilizati asa ceva va rog sa va expuneti parerile pro si contra.

    Va multumesc,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Eu am un kaon Ci de 3 ani si merg pe el D+,cabo,polsat cu chei,tps autoupdate precum si altele.Si versiunile fta decodeaza aceleasi lucruri.Kaon are 3 echipe diferite de programatori-spanioli,turci si algerieni si de aceea are un suport soft destul de puternic(m-am convins de asta pe parcursul acestor 3 ani).Multi credeau ca firma asta va pica si totusi nu a fost asa.Din pacate nu prea merge premiere.Daca te gandesti sa iei asa ceva trebuie sa stii in prealabil ce versiune de hard are receptorul (se poate vedea din meniul receptorului) ca sa stii cate softuri suporta.Inca ceva-kaon are foarte multe clone care se potrivesc la soft.Spre exemplu eu am versiunea de hard hw 12.01.a5 si se pot incarca toate softurile ce au hw 12.01.a5 indiferent ca apartin de alte receptoare precum sunny,especta,stream system,digiline,digicag...etc.Strong nu mi-a creat o impresie prea buna-multe modele dar putine softuri si mai greu actualizate.Vezi aici detalii despre kaon(un site dedicat acestir receptoare):
    http://www.sat.us.pn/

    "Say hello to my little friend"

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by zzzzzz View Post
    Eu am un kaon Ci de 3 ani si merg pe el D+,cabo,polsat cu chei,tps autoupdate precum si altele.Si versiunile fta decodeaza aceleasi lucruri.Kaon are 3 echipe diferite de programatori-spanioli,turci si algerieni si de aceea are un suport soft destul de puternic(m-am convins de asta pe parcursul acestor 3 ani).Multi credeau ca firma asta va pica si totusi nu a fost asa.Din pacate nu prea merge premiere.Daca te gandesti sa iei asa ceva trebuie sa stii in prealabil ce versiune de hard are receptorul (se poate vedea din meniul receptorului) ca sa stii cate softuri suporta.Inca ceva-kaon are foarte multe clone care se potrivesc la soft.Spre exemplu eu am versiunea de hard hw 12.01.a5 si se pot incarca toate softurile ce au hw 12.01.a5 indiferent ca apartin de alte receptoare precum sunny,especta,stream system,digiline,digicag...etc.Strong nu mi-a creat o impresie prea buna-multe modele dar putine softuri si mai greu actualizate.Vezi aici detalii despre kaon(un site dedicat acestir receptoare):
    http://www.sat.us.pn/
    Salut,

    M-ai pierdut pe drum cu atitea detalii, nume, versiuni de soft, clone. Multumesc pentru amabilitate dar eu vroiam ceva simplu care sa ma ajute sa receptionez ASTRA 19,2 est si HOTBIRD 13 est alaturi de kitul DIGI.

    Numai bine,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  4. #4
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Daca nu te intereseaza Globo-Opticum care este de o simplitate greu de batut la ora actuala de vre-un receptor , poti incerca noul Echolite-Echosmart (pacat ca sufera in ultimul timp la capitolul softuri) .
    La ora actuala nu sunt foarte multe receptoare sa te multumeasca 100% si sa aiba raportul calitate-pret foarte bun .
    Vorbesc de un buget mai redus.....altfel sunt variante destule !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    Daca nu te intereseaza Globo-Opticum care este de o simplitate greu de batut la ora actuala de vre-un receptor , poti incerca noul Echolite-Echosmart (pacat ca sufera in ultimul timp la capitolul softuri) .
    La ora actuala nu sunt foarte multe receptoare sa te multumeasca 100% si sa aiba raportul calitate-pret foarte bun .
    Vorbesc de un buget mai redus.....altfel sunt variante destule !
    Salut,

    Nu am spus ca nu ma intereseaza Globo/Opticum sau alt tip de receptor. Am cerut informatii despre receptoare pro sau contra de la posesori. Asa cum am mai precizat ma intereseaza un receptor digital FTA cit mai simplu, cel putin pentru inceput. Asadar revin cu intrebarea: Strong, Echolite/Echosmart/Echostar sau Globo/Opticum ?

    Multumiri tuturor,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  6. #6
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pentr simplitate si suport atunci Opticum clasa C - ai sa fii uimit de receptor - pret , performante , simplitate , suport soft - dar mai ales dimensiuni 135X220X45 mm ! Daca vrei detalii iti stau la dispozitie !

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    Salut,

    Nu am spus ca nu ma intereseaza Globo/Opticum sau alt tip de receptor. Am cerut informatii despre receptoare pro sau contra de la posesori. Asa cum am mai precizat ma intereseaza un receptor digital FTA cit mai simplu, cel putin pentru inceput. Asadar revin cu intrebarea: Strong, Echolite/Echosmart/Echostar sau Globo/Opticum ?

    Multumiri tuturor,
    Asculta-l pe @cipaul66, eu-s multumit de 4000A...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    echo 790 (se vede d+, premiere ...)

    mai nou a aparut seria 771 791 cu usb ...
    4w,1w,5e,13e - humax II (triax 1.1m)
    39e - dm7020, echo790 (0.85m) BV
    2 coship-uri dolce in dulap

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si de obicei face si AU .Este chiar important pe cei care p[roviderii keyle dupa ce termini programul .

  10. #10
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Globo/Opticum, functioneaza subtitrarea? In caz ca vrea sa faca prostii ursu cu el....

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Globo/Opticum, functioneaza subtitrarea? In caz ca vrea sa faca prostii ursu cu el....
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  12. #12
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bun receptor e cel pe care nu o sa il cumperi.Toate sunt bune si toate au lipsuri, asa ca.....
    Cu respect,
    barbone

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by barbone View Post
    Cel mai bun receptor e cel pe care nu o sa il cumperi.Toate sunt bune si toate au lipsuri, asa ca.....
    Cu respect,
    Asta cam asa-i...Da' ce te faci ca pina la urma tot trebuie sa iei unul si atunci pe care ?
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  14. #14
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Globo/Opticum, functioneaza subtitrarea? In caz ca vrea sa faca prostii ursu cu el....
    He-he-he.... si cine o sa-i dea cheile ?! KB ori Fanta ?! ........

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    He-he-he.... si cine o sa-i dea cheile ?! KB ori Fanta ?! ........
    Baieti, nu vreau decit canalele FREE ! Nu vreau key, nu vreau, cel putin pentru moment...
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top