Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Probleme cu Dreambox 600-s PVR

    Salutare!

    De curand mi-am cumparat un Dreambox 600s pvr care a mers perfect pana mai ieri seara cand incercam sa gasesc un satelit. Satelitul l-am gasit dar cand sa il salvez in motor, Dreambox-ul a inghetzat. Dupa ce am incercat toate butoanele posibile de la telecomanda si vazand ca nu este nici-o reactie, am hotarat sa il scot din priza.

    L-am pus din nou in functziune iar dupa boot skinul/meniul era incomplet si distortionat asha ca i-am dat un restart din meniu. Dupa restart, cele doua leduri au ramas aprinse (rosu si verde) iar pe ecran ramane poza cu Dreambox 600 pvr. La ceva minute se pare ca isi mai da cate un restart care aduce Dreambox-ul in acelsi stadiu (Ledurile rosu si verde raman constant aprinse.)

    As aprecia foarte mult orice indiciu sau mana de ajutor.

    Mersi!

    Irinel

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea .

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,mersi. Am sa incerc asta.

    Nu am un cablu null modem dar am sa caut. Cei de la dream-multimedia-tv.de spun ca ar fi procesorul de la dreambox si ca sa o schimb.

    Dar poate o noua imagine ajuta.

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Altceva nu ai ce face decat sa incerci o noua imagine , sau sa dai factory reset , din dream , daca nu gasesti cablul . Dar e bine sa cauti cablul .....

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul ramane valabil cred eu, ptr. ca dreamboxul nu ajunge la meniu ca sa ii dau un factory reset. Nu imiarata decat imaginea de boot de la dreambox 600pvr.

    Am contactat si dealerul si cica sa scot dream-ul din priza pentru 24 ore dupa care sa il contectez din nou. Asa cica l-ar reseta? Este adevarat?

    multzam.

  6. #6
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by DELAZOUL View Post
    Cablul ramane valabil cred eu, ptr. ca dreamboxul nu ajunge la meniu ca sa ii dau un factory reset. Nu imiarata decat imaginea de boot de la dreambox 600pvr.

    Am contactat si dealerul si cica sa scot dream-ul din priza pentru 24 ore dupa care sa il contectez din nou. Asa cica l-ar reseta? Este adevarat?

    multzam.

    da; aste adevarat..(imi vine sa mor cand aud treaba asta cu 24h) scoate dreamu din priza, fireste, infinge-i in serial banana* si pune frumos din nou imag. si ai sa fii suuuupeeerr multumit si cu 24h castig vizionare linistita pe taquilla

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DELAZOUL View Post

    Am contactat si dealerul si cica sa scot dream-ul din priza pentru 24 ore dupa care sa il contectez din nou. Asa cica l-ar reseta? Este adevarat?

    multzam.
    Pentru DM500 si DM70xx: in unele cazuri merge, in altele nu;
    Pentru DM600? Astept curios raspunsul tau, nu am avut "cobai" sa incerc.

    PS
    Indiferent de rezultat, cumpara sau fa-ti un cablu, mai devreme sau mai tarziu tot iti va trebui si e mai bine sa-l ai deja langa Dream.


  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    24 de ore au expirat si din pacate aceasi chestie.

    Am conectat cablul null modem la pc si dreambox printr-un cablu usb to serial care este legat la un cablu null modem pentru ca nu am conectie serial la calculator, dar dreamup se pare ca nu se poate conecta la dreambox

    mda..

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by DELAZOUL View Post
    24 de ore au expirat si din pacate aceasi chestie.

    Am conectat cablul null modem la pc si dreambox printr-un cablu usb to serial care este legat la un cablu null modem pentru ca nu am conectie serial la calculator, dar dreamup se pare ca nu se poate conecta la dreambox

    mda..
    mai lasa-l inca 48h... man vezi ce dreamUP folosesti si prin ce port-com iesi; banuiesc din ce spui ca ai cablu usb/serial.. usb bagi in laptop poi serial in dream.. debifeaza <use network> din dreamUP..poi incearca din nou.. daca nu mere spune ce dreamUP ai folosit?

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lol..

    Am incercat de mai multe ori. Nu stiu daca trebuie sa ajunga in meniu inainte de a se putea conecta, daca e asa atunci nici-o sansa ptr. ca nu imi arata decat imagine de boot si atat.

    Folosesc DreamUP 1.3.1.0.

    Se pare ca va trebui trimis inapoi. Aiurea


    Oricum multumesc la toti ce au incercat sa ma ajute.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    salut , foloseste DreamUP Universal . bafta .
    ps: nu te grabi cu trimisul inapoi .

  12. #12
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by DELAZOUL View Post
    lol..

    Am incercat de mai multe ori. Nu stiu daca trebuie sa ajunga in meniu inainte de a se putea conecta, daca e asa atunci nici-o sansa ptr. ca nu imi arata decat imagine de boot si atat.

    Folosesc DreamUP 1.3.1.0.

    Se pare ca va trebui trimis inapoi. Aiurea


    Oricum multumesc la toti ce au incercat sa ma ajute.
    man, ti-am trimis pm... astept sa ma contactezi..

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Am reusit sa instalez o imagine noua cu ajutorul lui "polly75" si dream-ul merge ca inainte!. Milionane de multumiri Nu am cuvinte cat m-ai ajutat!

    Multumesc la toti ce a raspuns la posting!

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E necesar uneori sa ai pe langa casa un cablu serial ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top