Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    430
    Posts Thanks / Likes

    Default UPC blocheaza traficul de P2P ???

    Am vazut de cateva zile ca nu mai merge traficul pe torente.
    Dupa ce am pus criptare merge dar mai greu.
    Foarte ciudat, ei zic ca nu au nici o filtrare ...

    Mai are cineva problema asta ?

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    upc - ...o firma cu probleme de adaptare ......deocamdata ...mai ai rabdare

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine mai merge dar e de toata jena. UPC, o firma de tot rahatul.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta e aparuta de jumatate de an. Nu e tot timpul blocat traficul dar in majoritatea timpului e. Miercuri am reusit sa scot un film cu bitcomet cu 400kb/s.


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai multe detalii? Un link, ceva?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Da, problema se poate rezolva cu un patch pentru modemul de cablu.
    Nu cred asa ceva...eu zic ca limitarea e din sculele destepte puse la Bucuresti, scule care au trecut de 100.000 euro.

    Modemul poate fi patchuit doar pentru a creste banda alocata..dar asta din cate stiu eu trebuie sa o faci ajuata de cineva de la tehnic UPC.

    Eu ating usor banda alocata daca downlodez cu rapidshare pentru ca acesta deschide o conexiune la viteza mare..de pe torente aduci de la o gramada de conexiuni..si tocmai acolo e limitarea...la numarul de conexiuni deschise simultan.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    430
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am reusit punand ambele porturile pe 80 (tcp, udp) si tot traficul criptat.
    Dar si asa merge abia cu max. 50KBps. Dar cum am scos criptarea totul moare.
    Ma gandesc daca nu se poate folosi vreun soft de tunelare, care sa-mi incapsuleze toate conex. pana undeva in internet ...

  8. #8
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SkySnows si ce face respectivele fisiere...?

  9. #9
    ƨɯokıu, ƨɥıʇ Mentor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    cɐsnʇ qıu ɯnuʇı
    Posts
    618
    Posts Thanks / Likes

    Default pt cei fara modem

    daca nu am modem la cablul de internet se poate folosi un script pt uncap?
    sau tre sa trec pe UPC;nu mai spun ca bag in coma alcoolica pt raspuns

  10. #10
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta inseamna scufundarea in RAHAT a UPC-ului . Succes inconstientilor de la UPC si condoleante la clienti.

    Pentru ce mai iau internet de la ei ?!?!?! Ca sa imi dirijeze utilizarea internetului.

    Asta n-am mai auzit pana acuma


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top