Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: echosmart 791

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 791

    buna seara ,rog sa mi se spuna si mie de ce se blocheaza echosmart 791 cind dau pe inregistrare,folosesc un mp3 de 1 GB.MULTUMESC ANTICIPAT

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 791

    porneste,dar se blocheza receptorul,merge imaginea intrerupta

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca este din cauza mp3-ului tau ! (are viteza de transfer prea mica).
    Daca poti incearca cu altceva - usb flash de viteza mare sau preferabil hdd extern pe usb.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc mult pentru raspuns

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Puteti sa-mi spuneti in ce format se face inregistrarea pe stick sau hdd ext. de pe rec. ech. 791. Fisierele obtinute se pot edita, scrie pe dvd? Cu ce soft?
    Receptorul recunoaste un hdd de 500 mb cu trei partitii Western digital?
    Va multumesc
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu View Post
    Receptorul recunoaste un hdd de 500 mb cu trei partitii Western digital?
    Va multumesc
    tu chiar ai un HDD de 500 mb ? credeam ca nu mai exista asa ceva , eu presupun ca ai gresit si este vb de hdd de 500 gb . din cate stiu eu receptorul recunoaste doar partitii fat32 si nu mai mari de 80 gb dar poti incerca si alte combinatii .

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba vreu sa zic ca mie-mi place cu draci receptoru'...e ca lumea ce sa mai... si la banii astia, ce mai!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recent am luat un Echosmart 791.I-am pus new menu 2.97 si am intalnit urmatoarea problema : cand sa introduc codurile pt gigi,nu mi le ia.In memoria lui el nu are 02111,iar cand incerc sa-i bag acest nou provider,nu mi-l accepta.Daca incerc sa-l rescriu peste cabo,d+,polsat sau premiere,liniile respective dispar.Nu stiu cum sa procedez sa introduc cheile si acest id in memoria lui.Va rog ajutati-ma !

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    Recent am luat un Echosmart 791.I-am pus new menu 2.97 si am intalnit urmatoarea problema : cand sa introduc codurile pt gigi,nu mi le ia.In memoria lui el nu are 02111,iar cand incerc sa-i bag acest nou provider,nu mi-l accepta.Daca incerc sa-l rescriu peste cabo,d+,polsat sau premiere,liniile respective dispar.Nu stiu cum sa procedez sa introduc cheile si acest id in memoria lui.Va rog ajutati-ma !

    din pacate nu ai postat unde trebuie si cand o sa se trezeasca blana o sa stearga rapid totul ca il arde nea jiji la prima de craciun

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ''tu chiar ai un HDD de 500 mb ? credeam ca nu mai exista asa ceva , eu presupun ca ai gresit si este vb de hdd de 500 gb . din cate stiu eu receptorul recunoaste doar partitii fat32 si nu mai mari de 80 gb dar poti incerca si alte combinatii .''

    E adevarat, am gresit ,este vorba de 500 gb. Scuze! O sa incerc sa ii fac partitii de 80 de gb. Sper sa mearga. O sa revin cu rezultatul incercarilor.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 791

    spunemi si mie daca se merita sa-mi iau si eu un hdd de 500 de gb,as vrea sa stiu daca nu se bloceaza,daca merge fara probleme

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nenea a si sters ce era de sters asa ca...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai deschid un topic nou, cei care au avut prin mana si 790 si 791, exista vreun aspect negativ al lui 791 fata de 790 ?

    LE: Cate canale tv/radio poate memora?

  14. #14
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Pt Mariust

    Sunt Cateva Aspecte Legate De Echolite 791 .poti Sa Incarci Jocuri Pe El .are Hardiskul Mai Mare .acuma Nu Stiu Exact Cate Canale Memoreaza.dar La Pretul Pe Care-l Are Eu Zic Ca Merita .softul Original este total diferit de Cel Al lui 790.dar O chestie Este Aceeasi, Tunnerul este la fel De Slab Ca Al Lui 790. In Rest Este Cam La Fel.are Suport Pt Cartele ,doua La Numar ,nu Unul Cum Are Echolite 790.


    alex1

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex1 View Post
    Sunt Cateva Aspecte Legate De Echolite 791 .poti Sa Incarci Jocuri Pe El .are Hardiskul Mai Mare .acuma Nu Stiu Exact Cate Canale Memoreaza.dar La Pretul Pe Care-l Are Eu Zic Ca Merita .softul Original este total diferit de Cel Al lui 790.dar O chestie Este Aceeasi, Tunnerul este la fel De Slab Ca Al Lui 790. In Rest Este Cam La Fel.are Suport Pt Cartele ,doua La Numar ,nu Unul Cum Are Echolite 790.


    alex1

    frate tu vb din auzite sau ai postat la misto ?

    1. Echolite 791 nu are HDD , are port USB .
    2. Nu poti incarca jocuri pe el .
    3. Memoreaza maxim 2200 canale tv (in varianta cu soft patchuit ) .
    4. Tunerul este destul de bun la gama de pret .
    5. Are un singur slot pentru cartele (merg cam toate sistemele de codare )
    6. Sa auzim numa' de bine ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top