Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default filtru h.264 purevideo

    ma intereseaza un filtru Nvidia Purevideo pentru Progdvb pentru programele codate in H.264.
    Pe un sistem cu core 2 duo 6400 cu 3g Ram cu placa Skystar HD, in Progdvb am procesorul ocupat 95-100% pe Premiere HD si Discovery HD cu filtru CyberLink_H.264/AVC_Decoder_(PDVD7.x)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai spus ce placa video ai.S-ar putea sa nu suporte accelerare hardware. Iti trebuie minim 6600 gt de la nvidia - mi se pare - iar seria 7xxx de la 7600 gs in sus. Ati minim x 1300.Daca suporta totusi verifica daca ai bifata optiunea de accelerare hardware din meniul Cyberlink ( options>video ).
    Incearca sa schimbi versiunea de power dvd cu alta mai recenta, 7.3 parca.
    Vezi ca si win DVD 8 suporta decodare h264 hardware.
    Incearca totusi cu CoreAVC 1.50 care desi decodeaza soft are cea mai mica incarcare a procesorului.Ce player folosesti?Incearca cu AltDVB sau DVB viewer PRO.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa video e nvidia 7600 gt, in cyberlink e activata accelerarea hardware.
    am incercat cu altdvb dar nu imi scaneaza programele dvb-s2 - imi trebuie lista cu transporderele actualizata pentru dvb s2 - nu detecteaza programele cu optiunea s2

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde ai luat Sky star HD? Nu de alta, dar in Ro eu nu reusesc s-o gasesc.
    Incearca o instalare a win, pe curat.Eu numai asa am reusit sa pot vedea filme in 1080p fara sa mi se intrerupa.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am cumparat placa skystar HD + modul CI la 156 euro din MediaMarkt Germania

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa ss2 hd se caseste la elstar www.elstar.ro
    I make this adres for a new membre at ********

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top