Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default Trinitas TV va emite 15 ore zilnic si estimeaza un castig lunar de 15.000 de euro

  Trinitas TV va fi lansat in urma unei investitii de aproximativ 250-300.000 de euro, postul estimand ca va castiga lunar din publicitate, dupa primele sase luni de emisie, 15.000 euro.

  Investitia necesara lansarii postului va fi acoperita de Centrul Eparhial Iasi si de eventuali donatori particulari, potrivit datelor dosarului depus la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

  Mitropolia Moldovei si Bucovinei a primit in luna iulie, anul acesta, licenta audiovizuala de la CNA pentru postul Trinitas Tv.

  Costurile lunare ale postului de televiziune vor insuma 200.000 de lei (peste 60.000 de euro), si vor fi acoperite de tipografia Trinitas si de Centrul Eparhial Iasi.
  Trinitas TV va transmite si spoturi publicitare, castigul lunar estimat din publicitate urmand sa se ridice la aproximativ 50.000 lei (15.000 euro) dupa prima jumatate de an de emisie, potrivit dosarului depus la CNA.

  Trinitas TV va emite zilnic, intre orele 9-24 si va difuza programe religioase (in proportie de 5%), educative, culturale si religioase (70%), filme (20%) si divertisment (5%). 80% din totalul emisiunilor vor fi productii proprii.

  Grila de programe va include stiri din actualitatea religioasa nationala si internationala, talk-show-uri religioase si culturale, reportaje despre activitatile de asistenta sociala ale Bisericii, lecturi din Biblie si din textele Sfintilor Parinti, clipuri filmate la manastiri si biserici cu importanta istorica si artistica.

  Printre productiile care vor fi difuzate de postul Trinitas TV se numara "Romani in Europa", cu reportaje despre parohiile romanesti din strainatate, "Culorile spiritului", emisiune-documentar despre icoane, si "Sfaturi duhovnicesti", un program in care preotii vor raspunde intrebarilor credinciosilor.

  Institutul Cultural-Misionar "Trinitas" a fost infiintat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei pe 16 iunie 1997, in cadrul Arhiepiscopiei Iasilor, la initiativa actualului Patriarh, Prea Fericitul Daniel. La ora actuala, trustul include postul de radio Trinitas, editura Trinitas, cu publicatiile "Candela Moldovei" si "Teologie si Viata", si tipografia Trinitas.

  Pe langa acestea, prin organizatia "Biserica si Societate", Mitropolia Moldovei si Bucovinei editeaza inca doua publicatii, "Lumina" si "Lumina de duminica".

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cand?
  Unde?
  Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top