Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Instalare softcam pe DM 600?

    Cum pot sa instalez un CAM pt DM 600? Folosesc imaginea originala. Am primit solutia instalarii Gemini si acolo e cam automatizata treaba... dar cum pot instala totusi pe Enigma?

    Am gasit la http://www.sat-industry.net/forums/archive/index.php/t-13908.html un ghid de genul "transfera x in directorului y, chmod 755.. foarte exact, dar pt newcamd 5.16 - ce am gasit de descarcat era doar newcamd 6.? si nu se mai potriveau fisierele cu ce era in ghid...
    Este un ghid frumos in thread-ul "Cum se instaleaza anumite emu-ri" http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=30789 dar acolo zice unde sa pui cheile si altele... eu am cardul, nu am chei. Hmmm...

    Deci: cum instalez un softcam care sa citeasca card viaccess (pt MAX TV) pe Enigma?


    Si, ca "bonus", o intrebare stupida: cum pot fi sigur ca intr-adevar cardul e corect introdus in slot?

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Butonu albastru addons si instalezi direct,daca te apuca talentele bagi fisieru tar.gz in directoru tmp si dea acolo il instalezi manual.(camd3 in cazul tau)
    "i, ca "bonus", o intrebare stupida: cum pot fi sigur ca intr-adevar cardul e corect introdus in slot?" - poti sa il vezi cam cu toate emulatoarele din debug.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buleus View Post
    Butonu albastru addons si instalezi direct,daca te apuca talentele bagi fisieru tar.gz in directoru tmp si dea acolo il instalezi manual.(camd3 in cazul tau)
    Simplu, dar... ca de obicei, probleme la practica.
    Butonu' albastru -> "Itsy Package Management System" - ok.

    Mai departe: la "available Packages feedfficial" (http) - nimic (la http://sources.dreamboxupdate.com e o generoasa invitatie peste cateva saptamani). Alternativa: /tmp/. Descarc si transfer camd_v3_893_beta2.tar.bz2 de la http://www.rdi-dreambox.com/showfile...600/Emulators/ dar nu apare in lista cu pachete din /tmp/...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca imaginea originala suporta emu.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin_bidian View Post
    Nu cred ca imaginea originala suporta emu.
    La http://www.sat-industry.net/forums/a...p/t-13908.html este un ghid exact despre cum se instaleaza newcamd 5.18 pe imaginea originala (e drept ca pt dm 7000). Doar ca nu am gasit newcamd 5.18, iar ultima versiune are alte fisiere si nu a mers... Oricum ghidul asta ma face sa cred ca se poate si pe imaginea originala.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kotka View Post
    Cum pot sa instalez un CAM pt DM 600? Folosesc imaginea originala. Am primit solutia instalarii Gemini si acolo e cam automatizata treaba... dar cum pot instala totusi pe Enigma?

    Am gasit la http://www.sat-industry.net/forums/archive/index.php/t-13908.html un ghid de genul "transfera x in directorului y, chmod 755.. foarte exact, dar pt newcamd 5.16 - ce am gasit de descarcat era doar newcamd 6.? si nu se mai potriveau fisierele cu ce era in ghid...
    Este un ghid frumos in thread-ul "Cum se instaleaza anumite emu-ri" http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=30789 dar acolo zice unde sa pui cheile si altele... eu am cardul, nu am chei. Hmmm...

    Deci: cum instalez un softcam care sa citeasca card viaccess (pt MAX TV) pe Enigma?


    Si, ca "bonus", o intrebare stupida: cum pot fi sigur ca intr-adevar cardul e corect introdus in slot?
    De ce nu vrei sa instalezi The Gemini Project 4.00 DM600PVR ?
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    De ce nu vrei sa instalezi The Gemini Project 4.00 DM600PVR ?
    Good point
    Raspunsul e "din motive tehnice". Nu am inca cablu modem null. Asa ca am incercat cu "Manual software update" (transfer imaginea prin FTP in /tmp, o redenumesc in "root.cramfs" si din meniul Setup / Expert / Software update. Dar, surpriza, mie imi lipseste optiunea asta din meniu.
    A, si dupa ce fac rost de cablu, alta veselie... calculatorul gateway are Zone Alarm, si ca sa fac internet connection sharing trebuie sa pun Zone Alarm Pro, asa ca lucrurile devin tot mai interesante. Nu sunt lucruri de netrecut, dar acum nu stau grozav cu timpul.

    Asa ca pana fac rost de un cablu, as fi vrut sa instalez camu' pe enigma.

    Teoretic se poate instala si pe enigma, asa cum dealtfel a spus si buleus, practic m-am pierdut in detalii.
    Mai e si altceva, as vrea sa stiu si cum se poate face manual, nu e mare lucru sa creezi niste fisiere de configurare si sa dai niste comenzi chmod pe ici pe colo...

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    De ce nu vrei sa instalezi The Gemini Project 4.00 DM600PVR ?
    Tocmai am instalat Gemini Project 4.00 DM600PVR. Am mers la Add-ons, am instalat camd3.893... ce mai trebuie sa fac ca sa decodeze canalele? Trebuie sa asociez canalele codate viaccess cu camd? Sau? Trebuie sa instalat si config -> camd?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Acum merge, multumesc pentru raspunsuri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top