Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default server and client in same cccam.cfg?


    I am using cccam as client from one friend. Can I use my dm500 as server too so my brother can get channels from my friends server and from mine dm 500. Do I just need to put new line for FRIENDS
    # F: user1 pass1
    or it is impossible to do this. hope anyone can help.
    Last edited by thamon; 24th September 2007 at 01:45.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thamon View Post
    I am using cccam as client from one friend. Can I use my dm500 as server too so my brother can get channels from my friends server and from mine dm 500. Do I just need to put new line for FRIENDS
    # F: user1 pass1
    or it is impossible to do this. hope anyone can help.
    yes you can but not with the same account
    and also only you can reshare the channels from you get the server
    you check your Downhops with webif
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    yes you can but not with the same account
    and also only you can reshare the channels from you get the server
    you check your Downhops with webif
    as i understand you want to say that I can not entre my own user name in his cccam.cfg file I know this but can I give him new user name and pass for my server and from my server he can see channel from my friends server and shell I put the line like this
    # F: user4 pass4 5 0 1 { } { }
    please help
    Last edited by thamon; 24th September 2007 at 12:21.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top