Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Question as vrea sa cumpar o placa DVB.

    Buna la toata lumea.As vrea sa cumpar o placa DVB si as dori niste sfaturi.Ce placa imi recomandati si de ce?Sint interesat sa aiba diseq1.2 , usals,slot ptr 1 cam si sa pot folosi vplug-uri .Ce altceva as putea face sa pot folosi acea placa DVB cu un motor H-H sg 2100.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai un buget limitat, iti pot recomanda o placa ss2 (sky-star2, sau mai noua sky-star hd), dar trebuie sa ai in vedere si resursele pe care aceste placi le consuma, deoarece ele nu stiu decodare hardware asa ca ele se vor folosi de procesorul tau. Daca vrei o placa care stie si decodare hardware iti recomand un hauppauge...insa pretul ajunge pana la 600-700 ron, dar se merita...si atentie...acuma mai nou a apaerut si standardul dvb-s2, si care necesita resurse in plus, asa ca o placa cu decodare hardware (adica ea singura face decodarea semnalului (nu te gandi la decriptare), fata de un ss2, sau ss-hd...unde decodarea este facuta software (adica de catre procesor). Daca vrei si diseq1.2, merge si cu un ss2, ss-hd, dar le suprasoliciti...asa ca un hauppauge eu zic ca se merita.


    Pentru placi hauppauge
    http://www.hauppauge.co.uk/pages/pro...a_hvr4000.html
    si pentru placi sky-star
    http://www.technisat.com/

    O zi buna

  3. #3
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy sal

    ce pacat ca haupauge suporta doar diseq1.0.despre bani nu ar fi o problema dar vreau sa pot folosi sistemul meu h-h cu diseq 1.2 sau usals.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default WinTV HVR 4000

    Quote Originally Posted by ultimo View Post
    Daca ai un buget limitat, iti pot recomanda o placa ss2 (sky-star2, sau mai noua sky-star hd), dar trebuie sa ai in vedere si resursele pe care aceste placi le consuma, deoarece ele nu stiu decodare hardware asa ca ele se vor folosi de procesorul tau. Daca vrei o placa care stie si decodare hardware iti recomand un hauppauge...insa pretul ajunge pana la 600-700 ron, dar se merita...si atentie...acuma mai nou a apaerut si standardul dvb-s2, si care necesita resurse in plus, asa ca o placa cu decodare hardware (adica ea singura face decodarea semnalului (nu te gandi la decriptare), fata de un ss2, sau ss-hd...unde decodarea este facuta software (adica de catre procesor). Daca vrei si diseq1.2, merge si cu un ss2, ss-hd, dar le suprasoliciti...asa ca un hauppauge eu zic ca se merita.


    Pentru placi hauppauge
    http://www.hauppauge.co.uk/pages/pro...a_hvr4000.html
    si pentru placi sky-star
    http://www.technisat.com/

    O zi buna
    Va salut din Salonic Grecia.Cunoasteti daca wintv hvr 4000 lucreaza cu altdvb,progdvb,mytheatre ect.?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    www.altdvb.ro vezi la sectiunea download

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kenntos

    Merge cu toate dar fara DVB-S2 (chestie de drivere).

    Singurul care merge complet este Dvbviewer dar nu am reusit sa-l fac sa mearga in Sh. Asa ca am trecut la Kathy...

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by frogy View Post
    ce pacat ca haupauge suporta doar diseq1.0.despre bani nu ar fi o problema dar vreau sa pot folosi sistemul meu h-h cu diseq 1.2 sau usals.
    Eu stiu ca merge si diseq 1.2.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by obudurca View Post
    @kenntos

    Merge cu toate dar fara DVB-S2 (chestie de drivere).

    Singurul care merge complet este Dvbviewer dar nu am reusit sa-l fac sa mearga in Sh. Asa ca am trecut la Kathy...
    MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Totdeauna aici
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @frogy:
    Pot sa īti spun ca am de 4 ani un Hauppauge Nexus-S (nu e budget) si merge struna cu un motor stab HH90 (antena e de 90cm). protocolul diseqc e soft anyway... intrebarile sunt ce deal gasesti, cāt vrei sa dai si de care features vrei.
    Am un prieten care are un hh SG2100 si pe care il foloseste cu aceeasi placa Nexus-S de tot atāta timp fara nici o problema.
    Aegyssus
    _________________

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai liniştit că īn cel tīrziu 3 - 5 ani o să se ardă sursa lnbului.
    Eu nu vorbesc aiurea, am avut o dvb-s din 1999 şi nu am puso să ducă un hh şi īn 2006 sa dus sursa lnbului. Am şi īncercat dacă numa aia este, am pus un splitter la dvb-s defekt şi skystar2, skystar2 direkt, dvb-s cu un dc blocker intre. Am pus ss2 pe transponderu pe care am vrut să prind ceva cu fastsatfinder, pe dvb-s am īncercat pe Multidec dacă mere sau nu, şi a mers, deci tuneru e īn ordine dar sursa pentru lnb se strică uşor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top