Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default Redare film pe TV - ce setare?

    Am intrare S-Video de la placa video spre TV. Functioneaza dar atunci cind dau sa redea un film cu VLC sau cu orice alt player - pe calculator se vede filmul dar pe TV este negru. Sper ca se intelege ce am spus, pe TV se vede tot ce e pe monitorul PC-ului doar in fereastra playerului este negru. Ce setare sa fac?
    SHALOM

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NVIDIA GeForce 7600GS.
    SHALOM

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E in functie de setarile placii video.Eu am ati si pot seta ca sa se vada filmele numai pe calculator,numai pe tv sau pe ambele.Practic atunci cand vreau sa mearga playerul numai pe tv ii dau (cu clic dreapta ) ''swap display mapping'',tv-ul depenind display-ul principal,iar cand vreau sa mearga playerul pe amandoua folosesc functia ''clone with tv''.

    "Say hello to my little friend"

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai problema asta cind vrei sa te uiti la dvd-uri originale atunci nu e vorba de setari, in mod normal dvd-urile merg doar pe monitor si daca-i asa atunci trebuie sa folosesti AnyDVD care-i va scoate protectia sa-ti dea liber la iesirea tv a placii.

    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Daca ai problema asta cind vrei sa te uiti la dvd-uri originale atunci nu e vorba de setari, in mod normal dvd-urile merg doar pe monitor si daca-i asa atunci trebuie sa folosesti AnyDVD care-i va scoate protectia sa-ti dea liber la iesirea tv a placii.

    Bafta
    Nu, problema e la orice avi.
    @zzzzzz: la placa video setarea este clona.
    SHALOM

  6. #6
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @zzzzzz
    Cum te-ai conectat la TV, tot prin Svideo? Sau alta iesire?
    @isr2002
    Ai posibilitate de a seta "dualview"? In sfirsit, incearca un bsplayer si schimba felurile de rendering, pina dai de unul care sa mearga. Problema este asa-zis-ul overlay- si daca e irezolvabila (nu stiu cum se rezolva ea pe s-video, doar pe alte tipuri de cabluri) fa tv-ul monitor principal si monitorul da-l secundar.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,tot prin s-video.Am un ati radeon 9550.

    "Say hello to my little friend"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top