Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Stab H-H 120

    Care a mai avut problema cu Stab-urile? Abia ce m-am mutat si am reinstalat montura si Stabul meu sa blocat la 65 grade Est si de acolo nu mai pleaca!Am schimbat si cablul si nici un rezultat!Am verificat si tensiunea la intrare in motor se pare ca e totul in regula.Gauri de reset nu are am verificat si asta .a si sa nu uit tocmai a iesit din garantie!Ma gindesc ca am tinut antena citeva zile afara in gradina cu conectiile in sus ,si aici in zona in care stau ploua mai tot timpul,oare daca a luat apa la bord sa fie cauza?Sa ma incumet sa-l desfac,a mai desfacut cineva un astfel de motor? Dau o bere sau mai multe,daca ma ajuta cineva cu un sfat bun! Respecte.
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bilutza neagra View Post
    Care a mai avut problema cu Stab-urile? Abia ce m-am mutat si am reinstalat montura si Stabul meu sa blocat la 65 grade Est si de acolo nu mai pleaca!Am schimbat si cablul si nici un rezultat!Am verificat si tensiunea la intrare in motor se pare ca e totul in regula.Gauri de reset nu are am verificat si asta .a si sa nu uit tocmai a iesit din garantie!Ma gindesc ca am tinut antena citeva zile afara in gradina cu conectiile in sus ,si aici in zona in care stau ploua mai tot timpul,oare daca a luat apa la bord sa fie cauza?Sa ma incumet sa-l desfac,a mai desfacut cineva un astfel de motor? Dau o bere sau mai multe,daca ma ajuta cineva cu un sfat bun! Respecte.
    Stiu pe cineva care din cauza umiditatii antena lui mergea continuu est-vest dar la uscat si acu merge perfect.Poate e ceva de genul asta....

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Stiu pe cineva care din cauza umiditatii antena lui mergea continuu est-vest dar la uscat si acu merge perfect.Poate e ceva de genul asta....
    Sa stii ca dau o bere cind ne vom intilnii cu toate ca raspunsul tau a fost cam evaziv!Am desfacut rotorul si intradevar a fost plin cu apa Am luat un uscator de par si l-am uscat ,cu toate astea am facut
    si un mic service (uns pinioanele cu vaselina proaspata) si acum merge "ca uns" adica briciMultumesc la toata lumea!
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top