Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy incepator deoresc sfat DOLCE cu Eutelsat W2 at 16.0

    Buna

    Receptionez DOLCE de la Hellas SAt 39 g. Este posibil sa montez un al doilea LNB si sa prind Eutelsat W2 at 16.0
    Daca nu atunci ce lati sateliti se mai pot prinde cu un LNB suplimentar ?
    Pls.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vvasilovschi View Post
    Buna

    Receptionez DOLCE de la Hellas SAt 39 g. Este posibil sa montez un al doilea LNB si sa prind Eutelsat W2 at 16.0
    Daca nu atunci ce lati sateliti se mai pot prinde cu un LNB suplimentar ?
    Pls.
    nu cred ca se poate pt ca distanta e prea mare intre sateliti.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca se poate, la mine a mers Astra 19E si Sirius 5W cu o antena de 1.2,
    cam tot atata e diferenta si intre Hellas si Eutelsat W2.
    Depinde de ce semnal ai pe cei 2 sateliti.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    ....la mine a mers Astra 19E si Sirius 5W cu o antena de 1.2,
    cam tot atata e diferenta si intre Hellas si Eutelsat W2.
    Depinde de ce semnal ai pe cei 2 sateliti.
    Nu prea-i asa, Sirius nu-i la 5W ci la E, deci intre Astra si Sirius sunt doar 13 iar el vrea 23 ceea ce eu cred ca e prea mult. Iar daca nu-si da locatia e si mai greu de dat cu parerea, in Germania de exemplu intra Astra-Hotbird-Sirius cu antena de 80 mai mult decit ai nevoie. Oricum eu nu prea cred ca va merge dar ii urez bafta.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Nu prea-i asa, Sirius nu-i la 5W ci la E, deci intre Astra si Sirius sunt doar 13 iar el vrea 23 ...
    Asa e, am incurcat E cu W ... putin probabil sa mearga.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti mai pui o antena de 0,9m de la TehnicB http://www.tehnicb.ro/ care costa doar 46,75lei si ai rezolvat problema.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa mearga dar cu conditia sa se monteze ambele LNB-uri in focarele secundare si antena centrata pe Arabsat sau Astra 28.2. Dar asta pe incercate....
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  8. #8
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De mers merge Astra de la 28 est, insa cu ce receptor vrei sa mai vezi si alti sateliti cu coshipul de la Dolce?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu, si KB a spus la fel, receptorul de la DOLCE este BLOCAT pe tp-urile DOLCE si, in consecinta nu intra nimic altceva. Pentru alti sateliti alt receptor.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455
    Longitude: 26.048
    Latitude: -42.869
    Longitude: 147.328
    Latitude: -46.404
    Longitude: 168.356

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  10. #10
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Impusca-te ursule

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Clader, daca nu ma crezi pe mine intreba-l pe KB si daca o sa zica la fel sa te impusti tu.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455
    Longitude: 26.048
    Latitude: -42.869
    Longitude: 147.328
    Latitude: -46.404
    Longitude: 168.356

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  12. #12
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vai ..o sa-i dau un PM )
    99% din useri stiu ca receiverul dolce este restrictiv. KB zicea, mai ziceau inca 100 asta. Si eu ziceam si altii ziceau, ei-ele ziceau. Ei ele care este.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Vai ..o sa-i dau un PM )
    99% din useri stiu ca receiverul dolce este restrictiv.
    Nebunaticule, ai reusit v'o ghidusie cu coship-ul de la DOLCE ?
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455
    Longitude: 26.048
    Latitude: -42.869
    Longitude: 147.328
    Latitude: -46.404
    Longitude: 168.356

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default multumes de sfatyuri.... adik.... nu am inteles pana la urma daca se poate saau nu ..

    Buna,

    Revin cu informatii mai precise cum s-a spus mai sus:
    -locatia este inm jud Suceava, Com. Marginea
    -intradevar cu ragalia de receiver de la dolce nu ai ce face altceva decat sa vezi programele din pachetul dolce FARA RADIO pentru ca inca nu au
    -Intentionez sa cumpar un alt receiver pentru al doilea TV, am un LNB si ma intream daca nu il pot monta astfel incat sa prind pe al doilea TV ceva posturi romanesti free.
    Cam asta e. Astept in continuare sa ma lamuriti.
    Multam` anticipatus.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Daca antena pe care vrei sa o folosesti este cea de la Dolce, dat fiind diametrul sau nu sunt mari sanse sa receptionezi in bune conditii programe romanesti FTA, chiar si cele de la 16 E. In cazul in care vrei sa achizitionezi un alt receptor, atunci exista solutia unei monturi H-H comandata de noul receptor in timp ce receptorul de la Dolce sa-l folosesti in Loop Out.
    Eu folosesc o semenea montura pe o antena de 1 m de doi ani , in zona Falticeni si functioneaza foarte bine, avand conectat in Loop Out cu receptorul care o comanda, un receptor "oficial" si inca unul "no name".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top