Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox 500 freezed

    Salut, va rog, un sfat :
    Am luat un Dreambox 500 nou si am vrut sa-i pun o imagine gemini 400.

    Am bagat cablul serial, i-am dat flash erase, am facut flash cu noua imagine iar acum Dreamboxul sta mereu cu ledul verde aprins chiar daca scot alimentarea si o bag din nou, telecomanda e moarta.

    Sa fi fost imaginea proasta ?

    Ce e de facut ?

    In tutoriale spune doar cum sa faci, nu si cum sa repari...

    Folsesc dreamup ver 1.3.1.0, si cind termina de copiat imaginea, imi spune "flash erase".

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi nu te teme,se pare ca nu ai asteptat sa se termine procedura..
    1.el prima oara copiaza imaginea pe flash-ul intern (11k/s)
    2.apoi sterge partea de flash unde vine imaginea (flash erase)
    3.ultimul pas copiaza imaginea dintr-o locatie a flash-ului in cea pt. imagine
    (flash-ing image from it's own memory)

    io zic ca l-ai intrerupt procesul la pasul 2,deci ar fi bine sa lasi sa finalizeze
    ultimul mesaj va calcula CRC32 si vei vedea "image flashed succesfully"
    de abia atunci poti sa-i scoti mufa seriala si apoi alimentarea
    incearca..

    Living an analog lifestyle in a digital world

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Marcell,
    Multumesc mult, ai avut dreptate...

    Am reincarcat imaginea Gemini 400 si am asteptat cum ai spus...
    S-a incarcat, dar nu deschide mai nimic... (am incercat Multivision).

    Si la partea cu networking inca n-am incercat sa setez, mai am de citit inca...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca tot vad postul asta, am si eu o problema...la mine daca vreau sa pun imaginea cu cablul serial, nu vede portul de serial...folosesc dream up, urmez pasii cum trebuie, dar in momentul in care cuplez alimentarea, dreamul porneste normal..nu vrea sa inceapa flashuirea imaginii...
    a meres normal pana ultima data..acum, am spus ce am patit..

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Marcell,
    Multumesc mult, ai avut dreptate...

    Am reincarcat imaginea Gemini 400 si am asteptat cum ai spus...
    S-a incarcat, dar nu deschide mai nimic... (am incercat Multivision).

    Si la partea cu networking inca n-am incercat sa setez, mai am de citit inca...
    Ai bagat emu si chei?
    SHALOM

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costi_smile View Post
    ca tot vad postul asta, am si eu o problema...la mine daca vreau sa pun imaginea cu cablul serial, nu vede portul de serial...folosesc dream up, urmez pasii cum trebuie, dar in momentul in care cuplez alimentarea, dreamul porneste normal..nu vrea sa inceapa flashuirea imaginii...
    a meres normal pana ultima data..acum, am spus ce am patit..
    poi vezi ca cablu nu trebuie sa fie pin la pin ca pt. phoenix pe com ci crossover...sau,vezi sa debifezi la dreamup optiunea "use network"

    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am bagat nici emu nici chei, ca nu stiu sigur ce anume trebuie...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca mgcamd de pe pagina RDI Dreambox (sectiunea emulators) si pune chei - poti gasi tot pe pagina aia, sau in alte site-uri. http://www.rdi-dreambox.com/
    SHALOM

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, si pentru premiere ce pun ?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cheile deschid ce se poate deschide. Daca pentru premiere exista chei valide o sa iti mearga.
    SHALOM

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, am inteles.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    poi vezi ca cablu nu trebuie sa fie pin la pin ca pt. phoenix pe com ci crossover...sau,vezi sa debifezi la dreamup optiunea "use network"
    cablul nu e pin pe pin..sunt inversate 2 cu 3...e acelasi cablu pe care l-am mai folosit si inainte...de debifat am debifat optiunea use network..dar de mers, tot nu merge..bag alimentarea, dreamul porneste normal..care ar fo problema?

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alt com / alt PC / alt DreamUP
    Poenesti DreamUP si acesta va cere sa bagi in priza DM .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc gboz 2.1b si am vrut s apun varianta 2.25...chestia e ca nu deschide nimic si in gbox trace imi arata la toti peersi bad port/ip...bad port/ip...stie cineva de ce? trebuie alte setari..mentionez ca am inlocuit in var/bin gbox vechi cu cel nou si atat...mai trebuia facut si altceva?>?>

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top